שאלה

TA2020

New member
שאלה

יש שלב מסוים שממנו והלאה כשחבר מהשבט עף הוא הופך להיות בחבר המושבעים. אותו אחד מופיע בכל בין דין אז השאלה שלי היא כזו, הייתכן שאותו אחד טס כל 3 ימים לאתר הצילומים של הישרדות כדי להיות בבית הדין? כלומר הוא טס לאתר הצילומים וחוזר כל 3 ימים?

Confide In Adam

New member
לא, גם אחרי שהם מודחים הם נשארים באזור

ופשוט מתגוררים באזור המגורים של אנשי הצוות של התכנית.

D e l i l a h

New member
אבל אז מה עם המשפחות שלהם?

במהלך המשחק ה לא יכולים לראות אותם, אבל אחרי שהם מודחים זה לא פייר מצידם שהם לא יהיו עם המשפחת שלהם... יש איזה קומבנה שםה עושים כדי שהמשפחות יגיעו גם?

NamelessGirl

New member
אין דבר כזה לא פייר

הם מגיעים לתוכנית כשהם יודעים שזה חלק מעניין, חלק מהחוזה. אף אחד לא עוזב את האי או איפה שהם לא נמצאים בו עד שהצילומים לא מסתיימים... כי תחשבי גם שאם כל אחד היה טס הביתה אחרי שהוא הודח אז כבר היו יודעים באיזה סדר המתחרים הודחו בתוכנית לפני שהתחילו לשדר אותה בכלל!! בגלל זה מחזירים את כולם הביתה בבת אחת (כולל אפילו מי שהודח ראשון לנגיד מרות שהוא לא היה במושבעים) ואסור להם להגיד לאף אחד כלום על מה שקרה במשחק ולאיזה מקום הם הגיעו וכאלה ואם הם מגלים אז CBS יכולה לפי החוזה שלהם לתבוע אותם על מיליונים.

NSH2

New member
גם המתמודד שהודח ראשון לא חוזר הביתה?

מאיפה את יודעת את זה?

Confide In Adam

New member
בדרך כלל המתמודדים שהודחו ראשונים

(לפני השלב של המושבעים) נשלחים למעין טיול מאורגן באזור/מדינה שבה מצלמים את העונה, עד שיסיימו עם הצילומים. לאחת המתמודדות מעונה 13 (לא אגיד את שמה כדי לא לספיילר) יש בלוג במייספייס שבו (אחרי שהעונה שודרה) היא פירסמה מעין יומן של מה שעבר עליה ועל שאר המתמודדים שהודחו ראשונים מהרגע של ההדחה שלה ועד שהסתיימו הצילומים. לפי מה שהיא כתבה שיכנו אותה ואת שאר התמודדים בבקתות באזור הצילומים עד הניפוי האחרון לפני שלב המושבעים, ואז שלחו את כולם לטיול באי..

NamelessGirl

New member
כי זה ידוע

כמו שהסברתי, אם היו נותנים למתמודדים לחזור הביתה אז זה ישר היה דולף לתקשורת באיזה סדר האנשים יעופו!

Fairywitch

New member
גם אני לא ידעתי את זה../images/Emo2.gif

אוי, זה ממש מרגיז
זה היה מחרפן אותי. מעניין אם הם יכולים לפחות לטלפן למשפחות שלהם או משהו כזה, כי קשה לי להאמין שכולאים אותם איפשהו.. That must SUCK

n o g a m o o n

New member
לא כולאים אותם ../images/Emo6.gif האץ' אמר ששלחו אותו למלון

אחרי שהודח באול סטארס ושם הוא הכיר את בנזוגו החדש. מישהו אחר סיפר שהיה בשייט. תאמיני לי שהם לא סובלים.

Fairywitch

New member
השאלה היא אם מהמלון מותר להם

לטלפן הביתה או משהו... ואם לא- מי שומר שהם לא יטלפנו?

n o g a m o o n

New member
האמת? אין לי מושג ואני גם לא אברר כרגע

כי אני לא רוצה לראות ספויילרים לעונה 14 שנמצאת "בדרך" אלי. בטוח שכתוב על זה באיזה מקום. יש להם בטח חוזה מחייב עם החברה. אני למשל לא ידעתי שגם המקומות שאחרי הראשון והשני מקבלים כסף, אולי הם לא יקבלו אם יתקשרו? מי יודע?

Fairywitch

New member
יש כ"כ הרבה דברים מאחורי הקלעים

שלא ידועים לנו... זה מטריף אותי

NSH2

New member
גם המקומות שאחרי הראשון והשני מקבלים כסף?

וואלה?

D e l i l a h

New member
לגמרי שווה

גם כל שלושה ימים מקבלים ארוחת מלכים [אם אתה זוכה באתגר אבל בכל זאת] זה כזה מגרההה חח

D e l i l a h

New member
איזה מבאס בשבילם..

הייית בטוחה שמביאים להם את המשפחות לשם.. מותר להם לפחות לדבראיתם בטלפון וכאלה?

ירדן88

New member
../images/Emo207.gif

מישהו אולי יוכל להביא לי קישור לאתר הרשמי של הישרדות? תודה מראש

TA2020

New member
עוד שאלה

אולי היא לא כל כך קשורה לפורום אבל בכל זאת, מישהו יודע איך קוראים לשיר פתיחה של הישרדות ולשאר המנגינות שמושמעות? אני מחפש אותן כבר המון זמן ולא מצאתי מישהו שיודע את השם שלהן אז חשבתי שאולי פה אני אוכל למצוא תשובה. אז... מישהו יודע?

Confide In Adam

New member
תשובה

לשיר הפתיחה קוראים (מסתבר) Ancient Voices, אבל אתה בטח גם יכול למצוא את השיר אם תכתוב בחיפוש survivor theme. אחרי העונה הראשונה או השנייה יצא בארה"ב דיסק עם כל המנגינות שהיו התכנית, אתה יכול למצוא את השמות שלהם בדף של הדיסק באמאזון.

למעלה