שאלה

Cגלית

New member
שאלה

איזה ויברטור אתם מייעצים לבתולת צעצועים? איזה בשום אופן לא כדאי לה לרכוש? איזה ויברטור אתם ממש לא חובבים? ומה כדאי שתמיד יהיה במגרה הקרובה, לדעתם? <חוץ מקונדום כמובן>.

Master Stav

New member
המלצות אישיות

הויברטור הראשון עליו אני ממליץ הוא רוקטפוקט לא ממליץ על שום ויברטור ראשון כויברטור חדירה ובטח שלא עם מאלץ אורגזמה ..... לא מחבב את הויברטורים שצריך חוברת הפעלה והוראות מקדימות איךלשחק בהם .... בגירה תמיד שווה שיהיה נוזל סיכוך ....ורצוי בטעמים

Cגלית

New member
למה לא ויברטור??

הכוונה שלי לבתולת צעצועים ולא בתולה
מישהי שמעולם לא היה לה ויברטור. אגב , אני פחות חובבת רוקט והרבה יותר אוהבת ויברטורים. השאלה היא, מה נכון לרכוש, אחד עם תוסף מיוחד <מה שנראה לי מסובך ויכול גם להציק אם מחובר אליו איזה דולפין או חיה אחרת שנתקעת בזוויות לא נכונות>. או שאני טועה ונכון ישר ללכת על המשוכלל, לעשות דוקטורט ולצאת בהוללות.

Master Stav

New member
הבנתי את נושא הבתולין ....

משיחות שהיו לי עם לא מעט לקוחות בחנות כול שכן בנותש הכרתי עולה כי עדיף להתחיל בגירור חיצוני ולעבור לחדירתי אחר כך

Master Stav

New member
אל תהייה קטנוני ....

ולסבר את האוזן כן הפיפנוקיה בדיזינגוף 79 ת"א היא חנות שאני הקמתי וניהלתי .... ( כמה מפגשים יפים היו שם אה C ? ) ולאחר שנה ומחצה מכרתי לרשת רד פוינט ..... והצעה ידידותית .... תהייה קצת יורת על כיפק וקצת פחות קטנוני .... זה האחרון עושה אתהפנים חמוצות כמו לימון ובצרות שזיף ....

OK

יש לך עצות או בעברית הסבר פרט ונמק? (איך להיות קצת יותר על כיפק וקצת פחות קטנוני? אני יודע להיות על האש, זה טוב? חבל שזה לא עושה את הפנים מתוקות כמו תות ובצורת בננה

Master Stav

New member
ילה בסדר ....

אתה כבר בדרך הנוכנה ...הנה לא כעסת
על ההארה שלי כאשר הזמינו אותי לפורום הזה ....חששתי שאני עלול להזיק יותר מלהועיל מבחינת הידע .... ידע לפעמים יכול להזיק הלא כן ? אבל לאחר שיחה עם C הנה אני פה וחושב שבנתייםא ני מצליח לעזור לאנשים ....בכיף ....

לכעוס!

ממש לא,אני כועס רק במקרים קיצוניים. זה בא ממקום אחר התגובה שלך,לא של ביקורת מוחצת וקטלנית אלא בונה ומקדמת. למה היו לך חששות כאלה?(אם אפשר להתעניין?)

Master Stav

New member
חששות ?

אני פוחד רק מעצמי
ילה ניקינו שולחן ....שמח שעשינו זאת שיהיה בהצלפה

אחלה ניקוי.

תגיד ,מה הביא אותך לעסוק בתחום ברמה של יצירה ועשייה? (שאלות טירוניות אני יודע
)

Master Stav

New member
אני אוהב לענ....ג

את עצמי ואחרים ..... אני איש יצירי ויצירתי בכול דבר שאני עושה נוטה תמיד לבדוק את האפשרויות ליצור דברים .....ולהמציא חידושים ... איכשהו תחושת הסיפוק של עשיית אביזר כזה או אחר היא גדולה עשרות מונים על פני הליכה לחנות ורכישה .... למען הגילוי הנאות את הרכישות ששאני כבר עושה אני עושה בREDPOINT בחנות המרכזית בתצחנה ( השגיאה במתכוון ) המרכזית בתל אביב או בסטוקרום ברשת

Master Stav

New member
הפיפנוקיה .....

אכן ניגזרת של האתר PEEP אותו הקמתי והיתי הבעלים שלו 10 שנים לגבי הכישרון או היוזמה ...חושב ש PEEP הינו חלק מזה ולא ההסבר

מסכימה עם ההמלצות.. אבל

רוקט פוקט הוא בדרך כלל ויברטור סתמי מפלסטיק בעל רטט חזק וחדגוני אפשר להשקיע קצת יותר ולרכוש ויברטור חמוד קטן ורך, שלאחר ההתגברות על הפחד הראשוני, אפשר יהיה גם להחדיר אותו ולהנות בצורה קצת שונה. מסכימה איתך שלא צריך ללכת ישר על מאלצים וכדומה.. אבל אולי משהו כזה?

Master Stav

New member
מממממ.....אני אפרט וארחיב ../images/Emo151.gif

רוקט פוקט הוא למעשה שם של סידרה שלמה של ויברטורים ללא חדירה שהשימוש המקורי שלהם מתייחס לאוו דווקא למין אלא לשיאצ'ו ....
הויברטור בתמונה הינו מסידרת רילסקין או סייבר סקין כמו שקראו לזה פעם ואכן הוא רך ונעים במיוחד .... אני דווקא לא לא מדבר על פחד מחדירה אלא על התרגלות למחשבה של שימוש בצעצועים הרוקט פוקט או הדומים לו ויש סידרה גדולה מאד מהווים פיתרון מושלם לצעצוע שניתן להתחיל איתו ויתרה מכך גם גברים ....לא יבהלו ממנו כאשר ימצאו אותו במיטה ליד בת הזוג .... השימוש הזוגי ברוקט פוקט פשוט ניפחלא לאלו שהמוח שלהם קצת פתוח
שיהיה בהצלפה

למעלה