שאלה

maxtv

New member
שאלה

אממ אני רוצה לדעת אם זה בסדר מה שרץ על המחשב ואם זה אמור לרוץ ככה,יש כמה תוכנות שאני לא מזהה ורוצה לדעת אם זה אמור לרוץ : יש המווןןןןןן תוכניות שרצות ואני לא מכיר,סימנתי את אלה שרצות תחת User לגבי ה-System אפילו לא התייחסתי, יש את התוכנית הזאת avp שדיי מחשידה אותי כי כשאני מנסה לעשות "סיים משימה" זה רושם לי : "אין אפשרות לסיים את הפעולה הגישה נדחתה" אני אחרי סריקת אנטי וירוס ואחרי סריקה של 3 אנטי ספייז
אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה, תודה לעוזרים.

MarcoCohen

New member
בקלות אחי

תפסיק להיתעסק במחשב תפסיק להיכנס למקומות שאתה לא צריך ותפסיק לאונן על תמונות שלי אוהב אותך נשמה

מחזק ../images/Emo6.gif

שני הראשונים שייכים לאקספלורר ואינטרנט אקפלורר ה avp זה חלק מהאנטיוירוס קספרסקי IDMan.exe קובץ מידע על וינדווס xp ctfmon.exe מופעל עם תוכנות האופיס ונישאר לרוץ ברקע גם אחרי שמכבים אותם ipoint.exe יש לך איזה עכבר של אינטל או מייקרוסופט? אז זה מפעיל כל מיני אפשרויות בקשר לעכבר והמצביע . itype.exe אותו דבר כמו השורה הקודת - רק שזו בקשר למיקלדת . jusched.exe בודק לך אם יש עידכונים חדשים של java

maxtv

New member
כפרעלייייייך תהיה בריא :$

תודה רבה המחשב שלי כפרעליו בסדר :$

Ariel aka Rel

New member
אתה לא אמור להכיר שם הכל

ואין לך מה להתעסק בזה יותר מדי אתה יכול לסיים תהליך שחשוב למחשב שלך ולגרום לבעיות

omerst

New member
If u don't know it,Google it

לך לגוגל,תרשום את השם של התהליך _אם .EXE וזה יתן לך את כל המידע שתה צריך (מה זה,מאיפה זה בא,ואם זה וירוס-אז מה השם שלו,ואיך להעיף אותו) ובכלליות,אני ממליץ לך אל HajecThis (או משוה כזה) שהיא תוכהנ שאומרת לך בדיוק מה יש לך אל המחשב...

AmiTrigger

New member
../images/Emo45.gif אחלה של תכנה

בזמנו אם אתה זוכר היה לי ווירוס רציני במחשב והמלצת לי על התכנה הזאתי ... סוף סוף נפטרתי ממנו חח.. אז תודה

למעלה