שאלה :)

M u s i c B o x

New member
שאלה :)

אמנם עוד לא השתחררתי (כמו שרשמתי בשרשור הכרות) אבל אני אוטוטו משתחרר...או יותר נכון חודש הבא עכשיו אני לא יודע מה אני צריך להביא לשחרור - לא הציוד (אני יודע מה שחתמתי עליו) אלא הטפסים..שמעתי שיש טופס כזה "הערכת מפקד למשתחרר" או משהו כזה איזה עוד טפסים אני צריך להכין לקראת השחרור (כמובן שהטופס חופשה קודם לכל!!!) תודה :)

תשובה ממדור שחרורים (כן, נתראה עוד שבועיים)

לשחרור חובה להביא רק: 1) צו התיצבות לאותו תאריך למדור שחרורים 2) חוגר 3) במידה שלא הזדכת על ציוד ביחידה: המדים שקיבלת, חגורה, נעליים (זוג אחד למי שעושה מילואים או קיבל רק זוג אחד/2 זוגות למי שיוצא לפטור), מעיל, קיטבק/צ'מידן. 4) מי שיוצא על 24/21 להביא את הטופס הדרוש. למי שעושה מילואים- מומלץ להביא את הפרטים הבאים: מספר תעודת זהות של שני ההורים למי שנשוי אז גם של האשה והילדים מספר חשבון הבנק שאליו יכנס המשכורת של המילואים, שם ומספר הסניף בנק. אין צורך להביא: כומתה, דיסקית, מגבת, גרביים (ולא, גם לא צריך להביא את הזהרון והמנעול שקיבלתם בגיוס, וגם לא את הבמבה! (תתפלאו, יש גם כאלה... האפסנאי האמת אוהב את זה) אקיצר רק הפריטים הכתובים למעלה) תיק ת"ש תיק רפואי תיק __ תיק __ תיק __. כל אלה נשארים אצלכם (היוצאים לפטור ממילואים יכולים להביא את זה ולהשאיר את זה במדור, ממש לא חובה ואין בזה שום צורך, תשאירו אצלכם.) לגבי הטופס של הערכת מפקד: המפקדים מזינים את ההערכה למחשב וזה יוצא כבר אוטומטית בתעודת שחרור אבל, יש מיקרים שהמפקדים או השלישות לא מזינים את החוות דעת אז כדאי להביא את הטופס הזה כדי שנוכל להזין את ההערכה במקום בכל מקרה גם אם אין את הטופס הזה ניתן ליצור קשר עם השלישות שלכם שיזינו את ההערכה. מקווה שעזרתי שחרור נעים!

למעלה