שאלה

• פותח הנושא DMO4
  • פורסם בתאריך

DMO4

New member
שאלה

שלום קוראים לי שיר אני בן 18 לפני גיוס,לא מזמן סיימתי קורס ברמנים. אני מתעניין באלכוהול על כל סוגיו עוד לפני הקורס בערך מג ויש לי הרבה ידע ורצון לעבוד,אבל (אבל קצת גדול =) הגיל ,אני בן 18 לאיזה מקומות הייתם ממליצים לי ללכת לחפש עבודה? הרי לרוב המקומות אני אפילו לא יכול להיכנס. אני בקשר עם חברת ההשמה של הקורס והם מפנים אותי לראיונות שונים בשבוע הבא כמובן שאני יילך ויינסה את כולם וכל ישאל במלא מקומות גם בלי קשר לחברת השמה. אבל הייתי רוצה לשמוע מברמנים פעילים אולי תתנו לי כיוון לאיזה סוג מקומות ללכת ? תודה רבה על התשובות

rustynail

New member
מקומות שנוח להתחיל בהם...

בר אירועים לסוגיו: אקטיבי, נייח באולם... בית קפה - ברמן קפה.... מסעדה - קצת אלכוהול, יותר קפה , וממש הרבה שתייה קלה... לרוב הם פחות בררנים וגם התשלום נמוך יותר אבל ניסיון זה ניסיון ודרך מצוינת ליצירת קשרים לעתיד דרך עובדים, דרך לקוחות וסתם דרך הבוסים שלפעמים מפרגנים ושולחים למקום אחר או עסק אחר שלהם... בכל אופן כל עבודה מכבדת את בעליה במיוחד בגיל הנ"ל, הבעיה היא הזמן שנותר לך לגיוס והאם תוכל לעבוד בזמן הצבא? אני אישית לא ראיתי את הבית בצבא שלא לדבר על לעבוד....

DMO4

New member
ניראה לי שגם אני

לא יראה יותר מידי את הבית בזמן הצבא,אבל בכמעט חצי שנה שנשאר לי עד הגיוס אני רוצה להספיק כמה שיותר. יש מחר ראיון עבודה בפאב בת"א,רוב הסיכויים שיגידו לא אבל אני מתכוון לנסות לא משנה מה. אבל אני לא מתכוון לוותר נחרוש קצת את ת"א גם ראיונות דרך חברת השמה וגם סתם לבדוק במקומות

למעלה