שאלה

ooriq

New member
שאלה

אני נער בן 19 הומו ובוצעה אצלי חדירה כבר מלפני הרבה זמן.. לאחרונה יצאה לי מן חתיכת בשר מאחורה ואני מפחד ללכת לרופא מישהוא יודע מה זה יכול להיות?

מה שיצא לך זה כנראה טחור, ואתה צריך ללכת

פרוקטולוג או קודם לרופא משפחה לטיפול. מאחר ויש לך נטיה לטחורים כדאי לך להיועץ עם רופא איך אתה יכול לשמור על עצמך כדי שלא תפתח טחורים בהמשך.

ooriq

New member
אבל אני מתבייש...אין מצב שאני לוקח משחה

בלי מרשם.. מה שם המשחה או התרופה?

ללא נושא

מה יש לך לפחד הרופא לא ישאל אותך אם אתה הומו כי זה לא קשור לענין. מספיק אנשים סובלים מטחורים בלי להיות הומואים

הולכים לרופא המשפחה הוא יפנה אותך

לרופא כירורג או פרוקטולוג . תראה אצלי יש טחורים פנימיים חוזרים ולמזלי עברתי רופא, יש נרות ומשחה ללא מרשם שיוכלו לתת לך בבית המרקחת אבל רצוי שזה ייבדק ע"י כירורג כי לעתים קרובות הטיפול OTC לא עוזר ולעתים יותר נדירות מדובר במשהו יותר רציני מטחורים , ששווה מעקב. תיגש מקסימום זה שום דבר. אגב לי אין ניסיון מיני כלשהו והרופא הכירורג לא שאל על הרגליי המיניים יש לו מספיק עבודה בנושא הטחורים לצער כולנו

טיפול טבעי בטחורים

כמה שיטות אותן רצוי לשלב: 1. משחה הנקראת הממליס. 2. קרח על פי הטבעת- מכווץ את כלי הדם שהתרחבו (זה בעצם טחור) 3. חיזוק רצפת אגן ע"י תרגיל: עומדים על קצות אצבעות ומכניסים בכיווץ את פי הטבעת. כשקשה יורדים לעמידה רגילה. חוזרים על התרגיל 30 פעם כפול 3 פעמים ביום במשך שבוע או עד שהטחור נכנס חזרה. 4. ניתן לטפל ביעילות בטחורים ע"י דיקור סיני. 5. יש להמנע מעצירויות ע"י תזונה מתאימה, שתיה מרובה, פעילות גופנית ושקט נפשי..

למעלה