שאלה

שאלה

אני קצת בלחץ
לא טרחתי להגיע לכל שיעורי הספורט שהיו מתחילת השנה (אני בכיתה י'), ובגלל שיש אצלנו מנות אז נכשלתי במקצוע (אם מחמיצים יותר מ8 שיעורים אתה מקבל 0 בתעודה). עכשיו חברים שלי אומרים לי שלא יעלו אותי כיתה ואני אצטרך לעבור מבחנים בקיץ בספורט כדי לעלות
זה נכון !? חשבתי לתומי שלא יעשו שוום מבחנים ולא שמים על ספורט
ואני בלחץ כי אין לי את מי לשאול, הרי יש שביתה...

liorhikri1991

New member
../images/Emo6.gif

תרגעי,דבר ראשון זה רק רבעון ראשון,ואת יכולה להשתפר. אין כזה דבר להשלים בספורט ואת סה"כ בכיתה יוד. כשתסתיים השביתה תגיעי לשיעורים והכל יהיה טוב,להירגע רק.

chuchi46

New member
XD בטח שיש!

קורס קיץ כאילו דא! XD אני מפסיקה עם זה עכשיו
בכל מיקרה, דבר עם המורה, תסביר לו את העיניין, ואני בטוחה שאם תתחיל להגיע לשיעורים הוא לא יכשיל אותך. ו... יש גם מחצית ב. ו... אם עדיין לא תפנים שצריך להגיע לספורט כדי לעלות כיתה, אז אם הבצפר יהיה נחמד אליך יתנו לך הזדמנות בקיץ להשלים בקורס מזורז (
) ואם הבצפר זבל ונשבר להם הם פשוט ישאירו אותך כיתה. אז כדאי שתדבר עם המורה שלך ישר כשאתה חוזר מהשביתה

chuchi46

New member
שוש../images/Emo11.gif

זה מאוד עצוב אם אין השלמה בקיץ... כי זה לרוב אומר שלא מעלים כיתה. יכול להיות שאצלנו זו המצאה, אבל גם אם כן- עדיף לתת הזדמנות למי שנכשל בספורט לעלות כיתה מאשר לא לעשות שום השלמה ולהשאיר אותו כיתה אוטומטית.

galoosh33

New member
אתם צוחקים נכון ?

אין מצב שלא מעלים כיתה בגלל ספורט... ^___^

JumpInTheFire

New member
נכון, אבל....

הבחור כבר בתיכון. לפי מה שאתם אומרים הוא עוד יחשוב שהוא יכול להמשיך להבריז חופשי אז לדעתי כדאי גם להבהיר, שבלי ציון עובר לפחות בבגרות בספרוט אתה לא זכאי לתעודת בגרות! לא משנה אם כל שאר המקצועות שלך 100

chuchi46

New member
../images/Emo108.gifבמחילה, לא נעלבתי.

יכול להיות שזה ככה רק אצלינו, אבל זה מה שאני יודעת שקורה. אתם לא יכולים להגיד שלא קיים משהו אם מישהו שזה כן קיים, אפילו אם זה רק במקומות בודדים. יום טוב. ו... תתחילו להגיע גם לספורט.

למעלה