שאלה

19851104

New member
שאלה

איך אני מביא אוף דה ליפ אני לא מצליח להעלות את הגלשן לקצה של הגל והוא ממשיך עם הפינה. יש למישהו רעיונות???
 

R-o-i

New member
תסתכל לאן שאתה רוצה שהגלשן יגיע,

ובעזרת כל הגוף תנסה לגרום לו לעלות לשם, קצת קשה להסביר, אבל בעקרון הכל במבט בהצלחה רועי
 

resh0

New member
השאלה היא מאיזה סוג...

ישנם גולשים שנוהגים להקפיץ את הגלשן כמו סקייטבורד ו..."יוצא מה שיוצא". אם הגלשן ממשיך לך בפינה, המשמעות היא שאינך מתרחק מספיק מהגל ובעצם אתה מנסה לקפיץ. הגלישה הקלאסית (האהובה עלי) היא אחרת! ראשית יש לתפוס מהירות ולהתרחק מהגל. לסובב את הגלשן כאשר לא נותנים לגוף ללכת "אחורה" ולא נותנים לגלשן להתקרב אל הגל. כעת יש לבחון את הגל ולחפש את החלק התלול (אם ישנו). אם הוא קרוב אליך והמהירות שלך היתה טובה, כי אז תוכל להרים את הגלשן עד ל 90 מעלות, כאשר שוב, אסור לתת לגוף ללכת "אחרוה". ניתן להשתמש בידיים ולהרים אותם למעלה, לקרב את החזה אל הברכיים. הנחיתה צריכה להיות כאשר הגוף מוטה קדימה עם הידיים, כך הסיכוי ליפול פוחת. בקיצור: אין כפתור "אנטר".
 

19851104

New member
אז עוד כמה שאלות

איך אני תופס מהירות...??? בדרך כלל אני פשוט עומד על הגלשן וגולש עד שהגל נגמר... ואיך אני מסובב את הגלשן בשביל שהוא יגיע עד ל90 מעלות???
 

resh0

New member
השאלה היא איזו מהירות.

לעיתים חייבים "לרוץ" מהר על הפינה, כי הגל הוא צינור או שהולך להסגר. אבל אם המהירות הזאת, כל שתצליח לעשות זה לקפוץ אם זה לטעמך. כדי לבצע אופדליפ חזק, עליך לקבל מהירות רגעית. הדרך הטובה ביותר היא לרדת את הגל ישר, להסתובב תוך הרחקת ירכתי הגלשן מהגל. אם הגוף יישאר מורכן קדימה, הגלשן יעלה לבד וכעת הכל תלוי במבנה הגל ובנחישות שלך.
 

19851104

New member
תשמע

אני עוד לא חושב שאני מספיק טוב בשביל סוג כזה של אופדליפ אם אני תופס את הגל ישר בדרך כלל אני לא מגיע ממש לפינה ואז מאבד מהירות ולא מצליח להשיג את הגל והוא פשוט נשבר. יש אולי הצעות אחרות???
 

zvikel

New member
כן הנה הצעה....

מה זאת אומרת סוג כזה של אופ דה ליפ? קודם תלמד לרוץ על הפינה אחרי זה תלמד להוציא את החרטום מעל הגל....
 
למעלה