שאלה..

שאלה..

אני מעוניינת במשהו שירגיע ,ייפקס אותי ויישפר לי את הריכוז בפסיכומטרי (עוד 3 שבועות) עד כה שמעתי על ג'ינקו בלובה,רסקיו ושילוב של ג'ינקו בלובה עם עוד משהו (ג'נקטין משו P:) עכשיו..קראתי פה שאתם ממליצים ללכת למטפל שיתאים את הדבר הספציפי שמתאים,הקטע הוא שאני לא רוצה לקחת דברים כאלה באופן יומיומי,אלא רק לסימולציות ולמבחן ]פסיכומטרי עצמו..אז האם יש צורך ללכת למטפל? ואם לא,אז על מה אתם ממליצים לי לקחת? אני ממש מתבלבלת מהמולת הצמחים הזו,יש כלכך הרבה ... בתודה!

תשובה...

נטילת צמחי מרפא אינו עניין של מה בכך. יש צורך באבחון מקיף והתאמת צמחים באופן פרטני כמו שכבר הבנת
להרגעה לפני ובזמן הפסיכומטרי תוכלי להשתמש בשמן לבנדר טהור ובשמן אשכולית. 10 טיפות במבער בחדר בו את לומדת יעזרו לך להתרכז וגם להרגע ובזמן הבחינה עצמה יספיקו טיפה שתיים אותן תוכלי למרוח על פרקי ידייך. השמנים יחדרו למחזור הדם ו"יעשו" את העבודה כמו גם דרך חוש הריח. להמליץ לך על צמחים סתם כך, יהיה מאוד לא מקצועי... אגב, גינקו בילובה משפיעה על הזיכרון והריכוז לאחר תקופת שימוש של מספר שבועות ואפילו חודשים, אין זה צמח שנטילתו באופן ספציפי ירגיע או יעזור להתרכז. בהצלחה בפסיכומטרי, הילה

אוקיי../images/Emo13.gif

לגביי גינקו,אולי בכל זאת 3 שבועות זה מספיק? כי אני באמת צריכה משו שיישפר לי את הריכוז. ואיפה אפשר לקנות את השמנים האלה..? והם בטוח פועלים? ומה את אומרת על רסקיו?זה כן משפיע באופןמיידי לא? כלמקרה תודה על התשובה!:)

../images/Emo9.gif לא

שלושה שבועות לא יספיקו. שמנים תמיד מומלץ לקנות בבית טבע ולא בפארמים השונים. תיעזרי במוכרים שימליצו לך על חברה איכותית. תוכלי גם לבדוק כאן בפורום את השירשורי ספקים שהיו כאן בעבר, אולי תוכלי לרכוש גם דרכם. השמנים יפעלו בוודאות אם יהיו שמנים טהורים (לא מהולים) ובאיכות גבוהה, אבל לכך איני יכולה לערוב. רסקיו הינו תמצית של פרחי באך, להבדיל מצמחי מרפא בהם מטפלים באמצעות החומרים הפעילים אשר קיימים בצמח בהומאופטיה מדללים את הצמחים ברמות מאוד גבוהות והדיעה הרווחת הינה כי האנרגיה של הצמח בלבד היא המסייעת בטיפול. אני אישה של צמחים... רסקיו לא "עובד" עליי... יהיה בסדר, נסי לא להילחץ. אולי אפילו מדיטציה בכל בוקר וגם בבוקר המבחן. אל תהיי מאלו שדקה לפני הבחינה עוד משננים את החומר... אני למדתי שזה רק יותר מלחיץ. תאכלי ארוחת בוקר קלה ביום המבחן, מקלחת טובה ותגידי לעצמך תמיד - שעשית את הכי טוב שאת יכולה
בהצלחה
הילה

0 אור 0

New member
מליסה

את יכולה לרכוש בקבוקון קטן של שמן אתרי מליסה ופשוט להריח מדי פעם, או להשתמש בשתי טיפות במבער, השמן מסייע להרגעה וריכוז ולכן הוא נפלא למבחנים ולמידה

0 אור 0

New member
ומבחינת מזון ושתיה

רצוי לאכול מזונות טהורים ולא מכבידים שיסייעו למוח לעבוד ולא יכבידו על הקיבה (לא מטוגנים וכבדים) מזונות כמו אגוזים או בננות יכולים לסייע במתן אנרגיה טובה, ולשתיה, אני כל החיים ממליצה על חליטות צמחים 0 מכל טוב: נענע, מליסה, לואיזה ולימונית וכל מה שטעים לך

RavidAtia

New member
שמן ארז

ניתן גם לקחת שמן ארז בבליעה (להקפיד על שמן אורגני באיכות גבוהה!) בבוקר של המבחן. כאשר יש יכולת לעשות את הדבר (מבחן, ראיון עבודה וכו') אבל בגלל התרגשות או חוסר ביטחון או לחץ זה נהיה קשה, שמן ארז (ceaderwood), שהוא שמן "אדמתי" ומקרקע, עוזר לחזור לריכוז ולהביא את היכולת לידי ביטוי. רסקיו יכול לעזור רק אם הלחץ במבחן הוא תוצאה מטראומה כלשהי. אם הלחץ הוא מסיבות אחרות אז ההרגעה של הרסקיו היא פסיכולוגית בלבד. בהצלחה איך שלא יהיה...

אוף זה ממש מבלבל

איזה מבין השמנים הוא הטוב ביותר? וגם דווקא שמעתי דברים טובים על הרסקיו. לא נראה לי שרסקיו אמור לפתור טראומות,ככה שזה קצת תמוה בעיניי,אבל דווקא ללחץ מסויים הוא כן יכול לעזור לא? הוא כן יכול ליותר לפקס או שלא? ממש מבלבל,כל אחד אומר לי משהו אחר.

RavidAtia

New member
סדר

קודם כל סליחה על הבוטות, אבל המומחיות שלי היא פרחי באך ואת יכולה להאמין לי שרסקיו מטפל בטראומות. מעבר לכך ההרגעה שלו היא פסיכולוגית. הקמפיין שהיה לעידוד צריכת הרסקיו כמרגיע בא למכור ולאו דווקא להגיד אמת. גם אמרו לקחת 20 טיפות בכוס מים כשבעצם מספיק 4... אם זה עוזר לך ללחץ במבחן, תקחי, מה זה משנה? ואין משהו שהוא הכי טוב בהכרח, את צריכה למצוא מה עושב לך טוב ומה נכון לך. יש בטח עוש מיליון דברים שיכולים לעזור ולא כתבו אותם פה... תמצאי מה נכון לך. איך? ניסוי ותהיה (וטעיה)

למעלה