שאלה

TOli6

New member
שאלה

אם עושים דיאטה דלת שומנים והוסת מפסיקה איך מחזרים את הוסת ,חוזרים לאכול שומנים כרגיל?..וזה יעזור?..וכמה שומנים צריך לצרוך ביום כדי שתיהיה פעילות הורמונלית רגילה ולא להשמין?...

הוסת מפסיקה לא רק מחוסר בשומנים אלא

מחוסר דם- כלומר חוסר במזון המחזק דם. הגוף החכם שלנו יודע שאו שתמשיכי לאבד דם מדי חודש בלא שהמלאי מתמלא מדיי יום כראוי, ובמרה זה תהיי מאד אנמית, או שהוא יפסיק את המחזור וישמור כך על הרזרבות המעטות שיש לו. אני מציעה כבר מחר בבוקר להיעזר במטפל בתזונה (תזונה סינית, תזונה מערבית או נטורופטיה) ולקבל תפריט המתייחס לשלל הבעיות שלך כמו למשל- בעיות עיכול (אם יש), מצבי רוח ודכאון (אם יש) וכמובן חוסר אנרגיה וחולשה כללי (סימנים לאנמיה). אם תרצי המלצות למטפלים באיזור מגורייך תוכלי לשלוח לי מסר ושאמח לעזור. לשאלתך- אין כמות או סוג מזון הנכונים לכולן. חשוב שתהיי מודעת לכך שהדיאטה אותה את עושה צריכה להיתמך גם בעזרה נפשית, כיון שאם המצב הדרדר עד כדי הפסקת המחזור, סימן שאת גזרת על עצמך דיאטה קיצונית מדיי, ולא פעם זו תולדה של מצב נפשי מורכב (גם אם זמני). אם את במקום בחיים בו את יכולה להתייעץ עם בת משפחה בוגרת, חברה טובה או שכנה חכמה- מה טוב. אם לא- קבלי עזרה בתשלום, או פני לרופא המשפחה שלך להמשך טיפול. בכוחך לחזק את הגוף שלך תוך שבועות ספורים. התחילי בכך מחר. רעיון לארוחת בוקר- דיסת קוואקר על בסיס חלב שקדים או חלב אורז, עם כף שקדיה וכפית דבש. מרתיחים כוס של חלב כזה, מוסיפים 1/3 כוס דיסת קוואקר וכפית דבש + השקדיה (ממרח משקדים, מלא אנרגיה טובה ומחזקת, מעולה נגד אנמיה) ומעט קנמוןאם את סובלת מקור. יאמי יאמי. ארוחת בוקר חשוב לאכול עד 09.00, השעות בהן מערכת העיכול נבנית לפי התפיסה הסינית.

TOli6

New member
תשמעו זה לא ממש נכון

מה שאתם אומרים אני אוכלת ארוחת בוקר אני שוקלת 53 על מטר 58 או 60 אני בת 17 הגוף שלי לא רזה מידי אני אוכלת נורמאלי איזה עוד סיבות יש להפסקת הוסת אם אפשר לישאול??..

השאלה היא כנראה מה היה משקלך לפני הדיאטה

ומהו משקלך עכשיו? לא משנה מה הדיאטה שלך - אם את מפסידה אחוז משמעותי ממשקל גופך ומורידה את משקלך מתחת לסף מינימאלי - מחזור הווסת שלך יפסיק. העובדה שהוא הפסיק מעידה שאת רזה מידי לגילך ומצבך אינו בריא. בעיניין זה אני מסכימה עם שרון תתחילי לאכול בריא ותפסיקי להיות מושפעת מכל מיני פרסומות שמסכנות את בריאותן הפיזית והרגשית של נשים צעירות. אם אינך יכולה להפסיק את הדיאטה פני מיד למומחית לבעיות אכילה - יש מרפאות כאלה בכל בתי החולים המרכזיים .

למעלה