שאלה.. מותר להעלות לפה תמונות של "כמעט מלאכים" .? כי אין לזה פורום ..
C Casi Chiquitita New member 23/11/07 #1 שאלה.. מותר להעלות לפה תמונות של "כמעט מלאכים" .? כי אין לזה פורום ..
S shiran232 New member 23/11/07 #2 ../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifאממ.. אם זה של שחקנים ששיחקו בקטנטנות/פינת אור לא נראה לי שיש בעיה כי שמים פה תמיד עדכונים שלהם.. בקשר לשאר נראה לי שכדאי לשאול את רוני
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifאממ.. אם זה של שחקנים ששיחקו בקטנטנות/פינת אור לא נראה לי שיש בעיה כי שמים פה תמיד עדכונים שלהם.. בקשר לשאר נראה לי שכדאי לשאול את רוני
T The £unky §tar New member 23/11/07 #3 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifמותר ואף רצוי כידוע הרבה שחקנים שמוכרים לנו מסדרות קודמות של כריס משתתפים שם, וגם כאלה שלא- זה הזמן להכיר אותם חוץ מזה, זה יעיר קצת את הפורום
../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifמותר ואף רצוי כידוע הרבה שחקנים שמוכרים לנו מסדרות קודמות של כריס משתתפים שם, וגם כאלה שלא- זה הזמן להכיר אותם חוץ מזה, זה יעיר קצת את הפורום
C Casi Chiquitita New member 24/11/07 #4 חחחח אוקי מעולה הייתי באולפנים אז אני אעלה את התמונות שיש לי עם כתובות חח כי אני לא רוצה שיעתיקו לי את התמונות חוץ מזה אני יכולה להעלות סתם מאות תמונות שיש לי במחשב XD
חחחח אוקי מעולה הייתי באולפנים אז אני אעלה את התמונות שיש לי עם כתובות חח כי אני לא רוצה שיעתיקו לי את התמונות חוץ מזה אני יכולה להעלות סתם מאות תמונות שיש לי במחשב XD