שאלה

ורד8446282

New member
שאלה

בזמן האחרון כבר שלוש פעמים למעשה, באתי למחשב וראיתי אתר פורנו, נרה לי שאבא שלי גם שמר אותו במועדפים ואני בתור ילדה בת 13, שואלת האם זה בסדר ואני צריכה לעזוב את זה או לעשות אם זה משהו או להגיד לו וגם אם אני לא צריכה לשתוק על זה מה אני צריכה להגיד ולמי?

hedvalib

New member
פרטיות,פרטיות,פרטיות

ורד, את זכאית לכל הפרטיות שהורים יכולים להעניק לילדים שלהם. לא !!!!! את לא צריכה לראות אתרי פורנו. בקשי מאביך שיתקין במחשב שלכם "חשבונות פרטיים" לכל אחד מבני הבית. לכל חשבון יש מס' קוד. ע"י ההקשה של הקוד נכנסים לחשבון. אביך, כאדם מבוגר יכול לגלוש היכן שהוא רוצה, אבל כל עוד שגם את גולשת מאותו מחשב עליו לתת את הדעת לפרטיותך ולגילך הצעיר. 1. בקשי מיד שיתקין חשבונות פרטיים לכל אחד מבני הבית שגולש מאותו מחשב. 2. העירי לו שאת רואה בעל כורחך דברים שלא מתאימים לגילך, ואם זה לא נעים לך, אנא, הראי לו את תשובתי. את ילדה חכמה, את זכאית לפרטיות ולשמירה על רגשותיך. חדוה

את צריכה למצוא את הדרך

להגיד לו. אולי במכתב, אולי לדבר או למצוא דרך אחרת. זה משהו שמציק לך וכדאי לך לדבר איתו על זה. בהצלחה.

ביפו

New member
אם זה נראה נחמד- תסתכלי ותלמדי - מה לא לעשות,

ובפעם השניה- תאמרי לאבא מה -לא לעשות, ושיפסיק עם זה , וגם שלא ישאיר לך תמונות כאלו... מקווה שזה לא כדי "לקדם את חינוכך" - ולא בטעות - ושהתופעה לא תחזור. ואם כן - שתפי את אימא.

ורד8446282

New member
אני יכולה לסכם ולומר לפי התגובות שלכן ש..

הבנתי שזה בסדר, מכיוון שאבא שלי בנאדם מבוגר וזכותו בנתיים זה לא קריטי כל כך, כי זה לא חוזר על עצמו, האתר עדיין שמור במועדפים ויכול להיות שהוא עדיין גולש באתר הזה. והאמת שאני אפילו לא בטוחה אם חבל שאני יודעת את זה או לא. בנתיים זה לא מעסיק אותי אבל אני מבינה שאם אבא שלי לא ידאג לפחות לסגור את האתר(ולא רק להקטין את המסך) או יוריד קבצים או יחשוף אותי לזה, כמובן לא במודע אני אעזור אומץ ואספר לו שראיתי על המחשב כך וכך. אני מקווה פשוט לא להגיע למצב הזה.

למעלה