שאלה.....

DCBA3

New member
שאלה.....

אם ידידה ממש טובה שלכם הייתה באה אליכם ערב אחד ואומרת לך "אנחנו ידידים המון זמן כבר,אני רוצה לשכב איתך" הייתם עושים את זה? עכשיו כדי להדגיש זאת ידידה ממש טובה שאתה כבר מכירים מעל 4 שנים. הייתם שובכים איתה או שהייתם מוותרים כי זה עלול לפגוע בחברות?

Lir האחת

New member
לוותר.

אלא אם כן, שניכם רואים פוטנציאל למערכת יחסים. לשדרג את יחסי הידידות ליחסים רומנטיים. אחרת, זה סתם יהרוס ביניכם את הקשר. זו דעתי.

../images/Emo45.gif

מסכימה עם ליר. חבל להרוס את היחסים האלה... אם אין פוטנציאל כלשהו לקשר זוגי.

Paranoid Eyes

New member
מסכימה עם ליר ובנוסף

ברגע שהיא ביקשה כזה דבר, זה אומר שאתם כבר לא ידידים. לפחות לא כפי שחשבת שאתם. ואחרי המעשה (עצם זה שהיא ביקשה) גם אם תסכים או לא.. הידידות כבר עכשיו לא תהיה מה שהייתה. המבוכה תהיה שם עדיין.

false prophet

New member
לא לוותר

למה אתה לא כותב מה אתה רוצה? כמו שאמרו כבר... עצם זה שהיא ביקשה את זה משנה את היחסים ביניכם. יכול להיות שאם תסרב היא תיפגע והידידות תהרס, יכול להיות שאם תשכבו אז הידידות תהרס. אין כאן ממש שחור ולבן, רק אתה מההכרות שלך איתה יכול לתת ניחוש מושכל מה עדיף לעשות.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif האמת

שזה מאוד אינדיבידואלי אליכם ולקשר שלכם אבל בכללי ובאופן יבש ביותר אם יש אופציה ליותר מזה כלומר לקשר אז כן ואם לא אז לא כדי לא להרוס את הידידות. למה אתה נוטה יותר?

DCBA3

New member
אני נוטה להסכים לה

לא יודע מה איתה אבל אני באמת מרגיש בזמן האחרון שהיחסים שלנו חצו קצת את הקו של ידידים ועבר לחברות.

אתה חושב שהידידות שלכם תשרוד

במידה ומישהו ממכם יפתח אהבה חד צדדית אחרי מעשה כזה?

שכב איתה..

במקרה הטוב תהיו חברים.. במקרה הרע יזיזים.. ובמקרה השלישי תהיו ידידים ששכבו אחד עם השני.. תכלס לא חושב שזה יפגע בחברות אלא אם אחד משניכם מאוהב אחד בשני או משהו..

Dark Muse

New member
לך על זה גבר

אנשים חכמים מספיק יודעים להתעלות ולהבין שזה כיף והנאה.

Lir האחת

New member
"אנשים חכמים"??

מה זה קשור לחכמה? כשהרגש מעורב, זה לא משנה כמה אתה חכם.

Dark Muse

New member
זה כן...

כשלב רוצה משהו אבל השכל יודע למנוע זאת
זה קורה לכולם.

Dark Muse

New member
לא יודע

אבל יכול להיות שמה שמנע ממני להסחף עם מישהי שאסור, אף על פי שהלב רצה, היה השכל הישר.

זכוכיות

New member
אני חושבת שברגע שההצעה עלתה

זה לא משנה אם תשכבו או לא, המתח כבר שם והידידות הזאת כבר לא תמימה. לכן, אם אתה נמשך אליה גם, אני לא חושבת שתהיה בעיה, אם מתח מיני נועד להרוס לכם את הקשר, זה כבר יקרה בין כה וכה.

TheWizard

New member
האבן.... ירצה יצור, ירצה ירים.

האבן.... ירצה יצור, ירצה ירים. אחת הסיטואציות. עכשיו - אם שניכם בקשר רומנטי אין טוב מזה, חברות וחברות; אם אחד/ת מכם לא, בתקוה רבה (ולא הרבה) שהקשר עוד ישרוד.

אף אחד לא יכול

להגיד לך מה לעשות.... לא מכירים אתכם ואת הקשר שלכם... תעשה מה שאתה מרגיש לנכון שתהיה שלם עם זה

למעלה