שאלה....

הדרקולה

New member
שאלה....

שלום :) ראיתי אתמול את הסוד וזה ממש פתח לי את העיניים והמחשבה. הייתי בדיכי כזה וזה ישר שיפר לי את מצב הרוח. אני כולה בת 15, אבל עדיין. זה היה ממש ממש טוב! ועכשיו לפואנטה.. נגיד שאני ממש ארצה מישהו שלא רוצה אותי ואפעל בשיטת הסוד, יש סיכוי שדבר כזה יקרה? זה פועל גם על אנשים אחרים, כלומר מערכות יחסים, אהבות נכזבות וכו'? כי מה שראיתי בסרט זה לא שהלך למישהו עם מישהי, אלא הוא נגיד רצה את אשת חלומותיו וקיבל אותה. ואני כבר יודעת את מי אני רוצה... אם זה יקרה זה הדבר שיעשה אותי מאושרת לגמרי! למרות שגיליתי בעזרת רשימה של דברים שעשיתי עד כמה טוב לי. יצאה לי רשימה באמת ענקית של דברים טובים! תודה רבה :)

ע ו פ ר ה

New member
היי הדר

אם תדפדפי קצת בשרשורים הקודמים, תקבלי תשובה על השאלה שלך. ואני שואלת אותך, מדוע נערה צעירה בת 15 רוצה מישהו שלא רוצה אותה? אני מציעה לך לדמיין ברוח הסוד שאת מוצאת מישהו עם התכונות שאת רוצה שיהיו לו ושהוא מאוד רוצה אותך ואת רוצה אותו. ובאשר לשאלה אם הסוד עובד גם על אחרים - התשובה היא לא. אנחנו יכולים להפעיל את הסוד רק על עצמנו. באהבה עופרה

vered126

New member
למה שתרצי משהו שלא רוצה אותך????

אולי תבקשי מישהו שירצה אותך כמו שאת ויתחבר אלייך כמו שאת... ושיהיה דומה לזה שאת רוצה ... אולי יצליח לך!!!!

למעלה