שאלה

מאי13

New member
שאלה

אני ובן זוגי רווצים לנסוע להודו וסין לתקופה של כ-10 חודשים. אם מישהו יכול לתת לי הערכה (גסה) לגבי כמה כסף צריך זוג לתקופה כזו, אודה לו מאד. (מחיה ממוצע - לא הגאסט האוס הזולים ביותר, וגם לא מלונות פאר, משהו סביר באמצע...) תודה מראש על כל עזרה, אנחנו רק בתחילת הדרך ואנחנו לגמרי קלולס בנושא...צריך להתחיל איפושהו ונראה לי שהחלטה לגבי תקציב זה מקום טוב להתחיל.... שוב תודה ויום טוב!!!

אני יכול להגיד לך שבקשר להודו...

אני אישית הסתדרתי טוב מאוד עם כ- 300$ לחודש פלוס מינוס... גסטהאוסים סבירים ומחייה טובה מאוד אך הכל כמובן תלוי היכן תרמו לישון יכול להיות שאכסנייה שהיא טובה בעיניי יכולה להיות גרועה מאוד ואתם תרצו לשין במקומות יקרים יותר אצלי לפחות כל מה שיש בו מקלחת ומיטה נחשב סביר (דרך אגב המקלחת לא חייבת להיות בחדר) שניכן יחד אני מאמין כ- 500 $ לחודש או טיפה יותר תסתדרו לא רע (עד שתראו את מה שאפשר לקנות שם וכמה זה זול או או או אז כבר תתחילו לחגוג) בהצלחה ואם יש עוד שאלות אז בכיףףף....... בשביל זה כולנו כאן ברי

תוספת קטנה...

אני מסכים לגבי בערך 300$ לחודש בהודו. לא הייתי בסין אבל שמעתי ממישהו שהיה שם שהוא הוציא כ-800$ בחודש... כן סין לא זולה במיוחד. חוצמזה תיקחו אותי בעירבון מוגבל, זה רק מה ששמעתי מבן אדם אחד...

למעלה