שאלה

מיוחד35

New member
שאלה

אני בן 35 וגרוש, בתחילת הקשר שלי עם גרושתי לפני 11 שנים הייתה לי בעיה קלה של זיקפה שחלפה לאחר טיפול קצר אצל רופא שנתן לי כדורים. מאז כמעט ולא היו לי בעיות בזיקפה. לאחר שהתגרשתי התחלתי לצאת עם בחורה שצעירה מימני בכמה שנים טובות וישר גיליתי שאני לא מגיע לזיקפה איתה בשום שלב, ולכן דחיתי את קיום היחסים המלאים. לא הייתה לי ברירה אז הלכתי לרופא והוא רשם לי ויאגרה. הויאגרה וגם כל התרופות הדומות סיאליס ולויטרה עושות את העבודה מצויין. אני לוקח חצי כדור בתחילת הערב ומסיים את הערב בסקס נפלא. שאלתי היא... האם כדאי לי ללכת לטיפול אצל רופא מומחה ולנסות לחסל את הבעיה? ( אני חייב לציין שאין סיכוי שאני מספר לבת הזוג שלי על הבעיה). או שעדיף להמשיך ככה ולא להרוס את המצב הקיים? ( ההוצאה הכספית על הכדורים גדולה מאוד ) תודה מראש

מיוחד35

New member
ועוד שאלה קטנה

אם ללכת לטיפול, אז במרפאה פרטית? או דרך קופ"ח שלי? תודה

האם מדובר בבעיה גופנית או בחרדת ביצוע?

אם מדובר "רק" בחרדת ביצוע חכה מעט לפני שאתה הולך לטיפול. הבעיה הייתה לפני זמן רב. עצם העובדה שתפקדת יפה עם הכדור בתקופה האחרונה ודאי הפחיתה המון מן הלחץ. עצתי לך, המשך לקיים יחסים עם זוגתך כאשר אתה בהדרגה מוריד את המינון עד אשר תיפתר ממנו. הפסק לחשוש מהתגובות של זוגתך. זה קורה לכל גבר פעם ב... בהצלחה

מיוחד35

New member
לא יודע מה הבעיה...

ניסיתי להוריד את המינון מכדור לחצי וזע עובד בסדר, ואז ניסיתי להוריד לרבע כדור לפעמים זה עבד ולפעמים הייתה פדיחה. אז היום אני משתמש בחצי כדור והכל סבבה. מה שמפחיד זה מה יהיה בעוד כמה שנים, אולי כדאי לנסות לטפל?

איך לזהות את הבעיה...

אם אתה מצליח להניף את התורן גם כשאתה לבד אזי אין מדובר בבעיה פיסית. סביר להניח שמדובר בחרדת ביצוע. המלצתי אליך להוריד בהדרגה את המינון אבל לא לרבע. אלא הורדה מבוקרת יותר בצורה איטית, כך תצבור ביטחון גם כשאתה לוקח קצת פחות מחצי כדור. אחרי שתהיה זמן מסוים עם המינון הנ"ל ותצבור ביטחון הורד שוב את המינון לאט לאט עד שתבין שאתה יכול להסתדר גם בלי הכדור. תוריד לחץ, אתה אמור ליהנות. אם היא חברה טובה שאתה סומך עליה אתה והיא בחורה מבינה אתה יכול אפילו לשתף אותה זה כבר יוריד ממך לחץ. בהצלחה

אתה כבר יודע מנסיונך שאתה חסר ביטחון

בתחילת קשר וצריך חיזוק זמני, אני שותפה לדאגה שלך שהחיזוק הזה לא יהפוך לקבוע בטח לו בגילך הצעיר יחסית. אולם חברתך הצעירה מכניסה אותך כנראה ללחץ יותר משמעותי שאני מקווה שיחלוף עם התבססות הקשר או שהקשר יחלוף. אם הקשר יתבסס תוכל לשתף אותה יותר ואז ביחד איתה תוכלו להגמל מההתמכרות הזו לכדורים, אם תפרד ממנה אולי חברתך הבאה תהיה פחות מלחיצה מבחינתך ואז תוכל להגמל כמו עם אישתך לשעבר. ואם לא תצליח להגמל כפי שהציעו לך כבר בתגובות תוכל לפנות לאחת המרפאות שקרובות למקום מגוריך.

למעלה