שאלה

zvikap

New member
שאלה

שלום לכולם בימים אלו אני מסיימת לימודי קואצ'ינג, ואני מעוניינת לעסוק בתחום במשרה מלאה. העניין הוא שלפי מה שהבנתי רוב המאמנים הם עצמאים, ואני דווקא הייתי רוצה להתנסות קודם בתור שכירה. האם אתם מכירים מקום שבו אפשר לעבוד כמאמן שכיר? (מלבד אצל אלון גל). תודה לכל מי שיכול לעזור.

tlingit

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

איזה כיף שאת מצטרפת אלינו לפורום
יש חברות ומיזמים שונים שמציעים ללקוחותיהם סגל מאמנים אישיים, אני בטוחה שתקבלי בתיבת המסרים הפרטיים מידע, הפניות והמלצות
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
(ובכל מקרה נשמח לדעת מה שמך
נראה שאת משתמשת בכינוי של חבר/מכר) וגם לקרא בדפי הפורום הקודמים, להכיר מעט את הכותבים ואת נושאי הדיונים, ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
שלנו באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

zvikap

New member
תודה רבה

על היחס החם והתשובות. קוראים לי סיון, ואני בת 25 ממרכז הארץ. את ההחלטה ללמוד אימון אישי קיבלתי אחרי שנים של התלבטויות. תמיד רציתי לעסוק במקצוע טיפולי כלשהו, אבל לא ידעתי בדיוק איזה. יש בי הרבה חששות לצד התרגשות. לא מעט אנשים אומרים לי שבגלל גילי הצעיר יחסית לא אוכל להצליח בתחום. אני חושבת שזה חבל כי יש לי הרבה להציע למאומנים.אשמח לשמוע מה דעתכם על סוגיית הגיל. סוף שבוע נעים לכולם!

tlingit

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo13.gif

הגיל הוא באמת נושא בדיון מתמיד. יש הטוענים שהיכולת לאמן תלויה באדם עצמו - מי הוא, מה יכולותיו וסגולותיו האישיות וכו' וכמובן יש הטוענים שכדאי שלאדם יהיה נסיון חיים לפני שהוא מתחיל לאמן אני, וזו לגמרי דעתי הפרטית, שייכת לאסכולה השניה. אני חושבת שיש הבדל שעושות השנים ובמקביל תמצאי כאן בפורום דעות שונות והפוכות לשלי
|זמן|

רותם43

New member
מאמן שכיר

שלום לך גם אני כמוך היתי מעוניינת לעבוד בהתחלה בתור שכירה ולכן פניתי ביוזמתי למרכז טיפולי באזור שלי. הצעתי להם להכניס להיצע הטיפולים של המרכז גם מאמנת ואכן כך עשינו, נכנסתי לעבוד אצלם לפני בערך שנה וניראה שאף אחד לא מצטער על המהלך... אני עובדת במקום עם צוות מדהים, מקבלת הדרכה ותמיכה, בהחלט מקום טוב להתחיל בו. ממליצה בחום על הרעיון, שיהיה בהצלחה!

למעלה