שאלה

rinae

New member
שאלה

שלום רב הדירה שלי התמלאה כולה בפייח (לאחר שריפה ) האם מותר לילדים לישון על מיטות (לאחר ניקון כמובן) אך היו מלאות בפייח? האם יש אתר או מאמרים בנושא? בברכה רינה

TAL268

New member
ממש לא!

הפיח הנו תוצרי העירה רעילים ביותר... הקירות אחרי שריפה פולטים את הגזים המסוכנים ביותר... המלצתי לנקות ולכבס כל דבר אפשרי... יש חברות שיודעות לנקות זאת בצורה יסודית.. חפשי באינטרנט "שיקום שריפות" וכו'

rinae

New member
ברור..

השאלה היא : אחרי שהחברה ניקתה האם יש צורך לקנות מיטות חדשות לילדים ומזרונים וכו... כל אחד טוען משהו אחר ...

העיקר שאת האוגרים חילצו בשלום :)

ב"ה וכן, מומלץ מזרונים חדשים - מיטות לצבוע בצבע עץ חדש (צבע לק). ככה נראה הבית בעת השריפה: איך נראה כעת?! http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=3718

rinae

New member
העיקר האוגרים...../images/Emo9.gif

הם אפילו לא שלנו ... משפחה מאמצת לחופשת החנוכה, הם שייכים לגן... הבית בשיפוצים יש הרס גדול מאד מהפיח. שהבית יהייה מוכן אצרף תמונה של לפני ואחרי..

rinae שלום ../images/Emo13.gif

נשמח לראות תמונה לפני , ואחרי ( גם של האוגר ) אכן היה עשן כבד בבית וחריף , מבלי לפגוע בחקירה וכאלה הטי וי שהיה בסלון עשה את אפקט העשן החזק. אחרי שריפה, הגזים פולטים רעלים שמסוכנים לבני האדם ניקיון יסודי לכל הטקסטיל צביעת קירות וכל הבלאגן הזה באמת מציק, הכל עובר קחי את זה קקדם ניקיון לפסח
ושידרוג הבית. אגב אני זה שהוצאתי את האוגר מהבית והייתי שותף למשמרת שלי שהיתה אותו יום בשריפה , והכבאים והצופים (מתנדבים) עשו עבודה מעולה , והתוצאות הם שלא נגרם נזק כבד יותר. שיהיה לכם בהצלחה , ורק בשורות טובות למיטב זכרוני כמה חודשים אתם זוכים לילד\ה נוסף
שיהיה לכם במזל.

rinae

New member
תודה רבה לכולכם :)

ובמיוחד כל הגן בנחלים מודה על הצלת האוגר ... הרשמת אותנו ביותר עם היצאה "הדרמטית" מהבית בגן תלויה כבר התמונה שלך בגדול (כבוד!) הנזק בהחלט גדול ,באסה כי אני צריכה ללדת עוד יום/יומים... אני אישית מנפחת זכוכית ועובדת יום -יום עם אש של 1000 מעלות כך שאני רגילה לאש אבל לא לכזאת אש... שוב תודה לכולם על העבודה ורק בשמחות רינה -נחלים

אלברטרג

New member
תלוי איך החברה ניקתה...

אם כל הבית נקי,צבוע מסויד,הרהיטים והמצעים עברו כביסה....נראה לי שאפשר לשוב בשלום לבית,ריח של פיח לא יורד גם אחרי מספר ימים ושבועות תדאגי לאוורור את הבית בכל הזדמנות ושיהיה בהצלחה.

למעלה