שאלה

nicii

New member
שאלה

רציתי לשאול אם אמנדה [עונה שלישית] המשיכה לדגמן ואם היא מדגמנת עכשיו או שבגלל המחלה שלה היא הפסיקה.. אז?.. תודה מראש DDD:

efif1212

New member
../images/Emo207.gif תמונות חדשות של דניאל

(האלוהית, כמובן
)

efif1212

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

אלללללללוווווווווהייייייייייייתתת../images/Emo99.gif

המבט הזהההההההההה נדיר...פשוט נדירררררררר אם הייתי עומד מולה הייתי קופאאאאאא מרוב שלמותתתת (והיא מרוב ששלי XD:)

גאדדדדדדדדדד איזה חיוךךךךךך../images/Emo99.gif

היא נוצצתתתתתתתתת פשוט נוצצתתתתתתתתתתת העור נוצץ השיניים החיוךךךךךךך העינייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם דניאלללללללללללללללללייי ככמה אני אוהב אותך כמההההההההההההההההההה??!~$:#

העיניםםםםם../images/Emo99.gifהשפפתתיייםם../images/Emo99.gif

העצמותתתתתת אלוהיייייייייייתתת רק תתסרוקת לא אהבתי

../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif האלוהיייייייייייתתת כמובן XD:

הדבקתי אותכם נראלייייייייי חעחעחעע שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!! . תודה מקסימהההההההה:]]

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לאפרת המקסימההההההההה שעשתה לי תמוצש עם התמונותתתתתתתתתתתתתתת :]]]

תוסיף גם...

~סגידה~ כשאתה רושם **סגידה** זה סתם כזה רגיל ופשוט... אבל כשעושים ~סגידה~ זה באמת עם תנועה-סגידתית כזאת

XDDDDDDDDDDDD:

אולי אני יאמץ LOL בכל מקרה לא נראלי אני ישתמש במילה הזאתי לכל מה שקשור לעונהההההה 7 בזמן הקרוב... אולי אולי אולי בעונה 8 :]

NP16

New member
תודה רבה.לא הכי אהבתי אותה פה..

משהו בה אפילו מת בתמונה או שניים ,אבל לא מת בצורה של היי פאשן..כמו התמונה הראשונה(שהיא סתם לא נראית טוב במיוחד)

NP16

New member
דעתי.מצטער שאני אתאיסט.

סתם,בכללי באמת שאני אוהב אותה..

תודההההההההה

ולא שבתחרות היא לא הייתה מושלממממממממממתתת פשוט זה גם מה שקרה לניקולייייייייייי האלוהיתתתתתתת שבתחרות רק התייפתה והתייפתה ואחרי התחרות נהיא בכלל סגידה ובקאבר שלההההההההההההההההה שתי המושלמותתתתתתתתתת

למעלה