שאלה..

itstzar

New member
שאלה..

עד וויאג´ר כל חללית שהופיעה על המסך הייתה בעצם דגם פיזי שבנו אותו וליטשו אותו ולפי חשיבות החללית גם יצרו מספר דגמים בגדלים שונים בהתחלה זה היה כמובן כי לא היו מחשבים מספיק חזקים (TOS) אחר כך זה היה כי זה היה יותר אמין וזה באמת אחד הדברים שהשוו בין "הדור הבא" ל"בבילון 5" אבל נראה שב"אנטרפרייז" החליטו לוותר ולתת למחשב לעשות את כל העבודה, ובגלל זה היא נראית כזו חדשה ונוצצת ולא מציאותית כמו האנטרפרייז הקודמות (או יותר נכון המאוחרות
אני צודק או שאני סתם מדמיין, הא?

DDN

New member
לא יודע כמה זה קשור אבל

לפיקארד היה דגם של האנטרפרייז של ארצ´ר בין כל הצעצועים שלו.

סתם מדמיין...

אני דווקא חושב שוויאג´ר והאנטרפרייז (של ארצ´ר) יותר מציאותיות מהצעצועים שבנו בסדרות קודמות, ולו בזכות התנועה והדינמיקה של הכלי... לעומת הדינמיקה של הצעצוע. שום צעצוע, מדוייק ככל שיהיה, לא יוכל להשתוות לאלגוריתמים של כוח המשיכה ואינרציית דחף המנועים... שמפיקים המחשבים בקלות כזאת. כנראה שז´אנר הצעצועים מתקופת TOS, ממש השפיע עליך... אם אתה חושב שזה, דווקא, מציאותי יותר.

jerri

New member
האנטרפרייז המקורית דומה למנורת

שולחן שתקעו לה 2 גלילי נייר טואלט. לו לפראמאונט היה *קצת* מעוף, הם היו משפצים דיגיטלית את הסדרה הישנה (א-לה מלחמת הכוכבים) ומוציאים אותה מחדש על DVD. ככה גם הם היו גורפים עוד רווחים מהמעריצים הפראיירים וגם לא מגבילים את "אנטרפרייז" לשימוש באמצעים כל כך פרמיטיבים. אגב, הידעתם שההשראה לטלפון הסלולארי הגיעה מהקומיוניקייטור המקורי?

לפי ההגדרה הזו...

כל מעריץ הוא פראייר... אבל זה כל הכיף, לא?
אני הייתי קונה אותה בלי להניד עפעף בכלל... סתם בשביל הרקורד.

אותי בכלל מענין לדעת

למה לכל החלליות של הפדרציה תמיד יש אותה צורת בנייה הכוונה לעיגול או צורת עיגול וצורת המנועים

itstzar

New member
כדי לשמור על קו עיצובי ולהבדיל....

בין הגזעים, ככה שישר תדע מה אתה רואה :)

לא קצת משעם../images/Emo35.gif

צריך קצת לגוון כמו שהרומלנים וקלינגונים עשו
חוץ מזה לפחות שיתנו פרק עם סיבה למה דווקא העיצוב הזה
ואפרופו עיצוב זה רק אני או שבפתיחה למסע בין כוכבים החדש שבערץ 10 החללית של נאס"א האחת שלפני יכולת על חלל נראת משהו בן זונה

jerri

New member
הסיבה לעיצוב של החלליות עפ"י המדריך

הטכני, קשורה במבנה ההנהגתי של החלליות. חלק הצלחת - מוקדש למעבדות/מגורים -בספינות שבהן יש צוות גדול (כמו באנטרפרייז של הTNG), בחלליות שלא אין הפרדת צלחת (וויאג´ר). המנועים מופרדים זה מזה בשל החשמל הסטאטי (או משהו כזה) שמיוצר בינהן. יש לזה הסבר מדעי מדויק (אם כי משעמם מוות ועל כן שפ"ם).

rdaffi

New member
ורק לידע כללי:

אם תעלו כל אחת מהחלליות של הפדרציה לחלל ותנסו להטיס אותה, תגלו שאתם טסים במעגלים..

rdaffi

New member
הכוונה היא:

שהמפיקים רצו ספינות שיראו מאגניבות, ולא כאלה שיכולות לטוס ונראות כמו צרור מוזר של אנטנות.

למעלה