שאלה

רננה פ

New member
שאלה

אני סטודנטית לריפוי בעיסוק, ואני מתכננת פעילות של הכנת מיץ תפוזים לילדים בני 5, בעלי פיגור בינוני . הייתי רוצה לדעת האם ילדים ברמה ההתפתחותית הזו יודעים לזהות את שמות פירות ההדר. תודה רבה מראש.

רובי א26

New member
היי רננה ...

טוב אז ככה.... את לא מכירה את הילדים שאת הולכת להעביר להם שיעור? אני חושב שזה מאוד אנדבידואלי עים הילד. אני יתן לך דוגמא:אחיין שלי בינוני .במחשב אני אפס לידו:)כן כן אני מודה .ותתני לו ללבוש נעליים הוא לא ממש יודע.ואני יכול לתת לך הרבה דוגמאות .וכן גם יודע שמות של פירות. אבל את חלקם לא את המסובכים:) בקיצור זה מאוד אנדיבדואלי !בכול זאות את אמורה להכיר את הילדים ואפילו קצת בשביל להעביר שיעור:) לא? ולא נראה לי יש קשר ברמה התפתחותית לזיהוי פירות הדר זה תלוי....הקיצר לכי לשיעור ועים את מספיק חחכמה את תדעי מה הרמה וכו" ולהבא תבואי מוכנה יותר. בהצלחה בלימודים.. רובי

שלום לך

לא בטוח שילדים בני 5 (בעלי פיגור בינוני) יודעים את שמות פירות ההדר, כמו שרובי כתב לך, יתכן שחלקם כן יודע, חלקם לא יודע בכלל, חלקם אולי יודע שמות של חלק מהפירות... פשוט תצטרכי לראות מה קורה בשטח ולזרום ביחד איתם... בכל מקרה הכנת מיץ תפוזים, נשמעת לי כמו פעילות שתהיה להם מאוד כייפית וחוויתית...

למעלה