שאלה
שלום אני חדשה בפורום. אני אוהבת לקרוא את מה שאתם כותבים אבל עד עכשיו לא כתבתי. אני בת 22 והתחלתי לבשל לא מזמן ואני עדיין בחיתוליי כמו שאומרים.. יש לי שאלה: כשאני מכינה לביבות תפוח אדמה או קציצות שמכילות גם תפוח אדמה האם אני מועכת תפוח אדמה מבושל או שאני מגרדת בפומפייה תפוח אדמה לא מבושל? אתמול הכנסתי קציצות טונה ממש טעימות שהכילו גם תפוח אדמה והשתמשתי בתפוח אדמה מבושל אבל קראתי בכמה מתכונים על לביבות/קציצות שכתבו: "לגרד תפוח אדמה בפומפייה ולסחוט מנוזלים" אז אני משערת שהכוונה פה ללא מבושל. תודה!
שלום אני חדשה בפורום. אני אוהבת לקרוא את מה שאתם כותבים אבל עד עכשיו לא כתבתי. אני בת 22 והתחלתי לבשל לא מזמן ואני עדיין בחיתוליי כמו שאומרים.. יש לי שאלה: כשאני מכינה לביבות תפוח אדמה או קציצות שמכילות גם תפוח אדמה האם אני מועכת תפוח אדמה מבושל או שאני מגרדת בפומפייה תפוח אדמה לא מבושל? אתמול הכנסתי קציצות טונה ממש טעימות שהכילו גם תפוח אדמה והשתמשתי בתפוח אדמה מבושל אבל קראתי בכמה מתכונים על לביבות/קציצות שכתבו: "לגרד תפוח אדמה בפומפייה ולסחוט מנוזלים" אז אני משערת שהכוונה פה ללא מבושל. תודה!