שאלה

sharki7

New member
שאלה

שלום. רציתי לשאול בקשר לציפורן חודרנית שיש לי. כבר עברתי מספר עקירות ,הציפורן גדלה ושוב ממשיכה ,הלכתי שוב לכירורג ושלח אותי לפודיאטור. כתב שיש דלקת חריפה ,ונתן הפניה,נתן לשתות אוגמנטין 875 מ"ג פעמים ביום אחרי האוכל ומשחת פוסידין. התור לפודיאטור יהיה רק עוד כחודש והאנטיביוטיקה תגמר עוד כשבוע וכנראה ששום דבר לא ישתנה והאטניביוטיקה תגמר והחגיגה באצבע תמשך ועוד חסר לי שתתפתח שם סבילות לאנטיביויטיקה אז בכלל יהיה שם שמח. אז השאלה היא האם להמשיך לשתות או להתחיל רק שבוע לפני שאבוא לפודיאטור? ועוד שאלה מה הפודיאטור יכול להציע לעשות ומה כן הוא רשאי לעשות כי הבנתי שזה לא כמו הכשרה של רופא. ומה או איך כן ניתן לטפל בציפורן חודרנית,שמעתי הכירורג שאל אם אפשר להוריד לגמרי ושלא תצמח יותר אני לא הכי התלהבתי מהרעיון כי זה לא נשמע משהו ,ורציתי לשאול אם יש איזשהם פתרונות ,שמעתי משהו כמו לייזר אבל לא יודע.. עברתי גם עקירה של ציפורן שלמה וגדל משהו לא יפה עבה כזה ולא ממש עם צורה,רוצה לדעת גם אם עם זה אפשר לעשות משהו? תודה רבה רבה.

רותי770

New member
אני עברתי ניתוח לייזר והיה מצויין

לפני 6 שנים כורתים את הצד החודרני, לכל האורך, ממש מינימום שצריך לחתוך, בקושי שמים לב לזה כורתים מהשורש ואז זה לא גודל יותר זה היה באופן פרטי, בתל אביב עשיתי את זה אחרי ש2 פעמים הוציאו לי את כל הציפורן וכלום לא עזר, אגב, יכול להיות שהפרט הזה קשור: יש לי פלטפוס ברגל, ולא הלכתי עם מדרס, זה גם יכול להשפיע על כיוון גדילת הציפורניים בכל אופן הניתוח לייזר הוכיח את עצמו

עצה מעולה לחודרנית מאורתופד שניתח אותי..

אם אתה שואל למה אורתופד ולא כירוג כי גם היה לי אקסטוזיס שזה גדילה לא נכונה של העצם.. בקיצור, אחרי שמוציאים את השפיץ החודרני, לוקחים חתיכה קטנה של צמר גפן שמים תחת הציפורן וכל יום מחליפים עד שהיא צומחת ואז כשהיא צומחת החוצה גוזרים ישר בלי לגעת בפינות.. אצלי היא ממש חדרה עד כדי כך שהיה צריך ניתוח ולאחר הניתוח היא חזרה שוב אז הוא אמר לי עם הצמר גפן וזה עבד

למעלה