שאלה!!!

w0nkas

New member
שאלה!!!

בקשר לקעקוע הזה :http://kevin.alteu.com/art/rh1.jpg שאני עומד לעשות בקרוב.. אממ כששאלתי עם משהו יודע מה המשמעות שלו ענה לי funkymonk : "אני אישית חושב שזה מסמל תאוות בצע, תאווה בכלל, אולי אפילו קצת סכיזופרניה, פסיכוטיה, מבחינתי" תודה רבה ד"א אך מצד שני הסמל הזה מייצג את השיר אופטימיסטיק וגם צבע העניים של הדב הוא כחול צבע שמסל גם הוא אופטימיות. קצת מוזררר טוב זה לא ממש שאלה זאת יותר אמירה שמצפה לתגובה =] אזז...אמממ...תגובה.

Knives Out

New member
תגיד לי את האמת שניה

הדובי המפחיד הזה באמת נראה לך אופטימי?

FunkyMonk

New member
ושהעיניים שלו כחולות?

הוא שחור לבן. וזו אינטרפטציה אישית שלי, אתה יכול לפרש אותו כאוות נפשך.

kittycatbone

New member
בסה"כ,

אפשר לומר. למרות שלדעתי גם כן זה לא בדיוק נראה אופטימי , אלא יותר חיוך חמדני [ומלחיץD:] כמו שההוא מעליי אמר. בכל מקרה, מבחינת המשמעות- בשיר אופטימיסטיק, אפשר להפוך את זה להגיוני, כי אופטימי בשיר בא יותר בקטע הציני של לקרוא לאדם אופטימי... [וסליחה על המשפט המטומטם ולא הגיוני. אין לי כוח לחשוב על איך להגיד אותו ככה שיבינו
]

WICKED CHILD

New member
סליחה אפשר להעביר את הרוטב שום?

הייתי מציע לך לעשות רק את הציור ולוותר על הכיתוב....אתה לא צריך באמת לכתוב על עצמך רדיוהד..הן כבר תזכורת ופרסומת לאנשים אחרים שרואים את הקעקוע.....או שתקטין את הכיתוב ברמה שרק מי שיסתכל קרוב מאוד יוכל להבחין...... אני חושב שהכיתוב הכי מדוייק לקעקוע הוא FOR A MINUTE THERE I LOST MYSELF שבין אם הוא בא להזכיר לך מקרה שבו איבדת עצמך לרגע או שהוא מתכוון לעצם עשיית הקעקוע....... בכל מקרה ראיתי פעם בנט אחת שעשתה....יש רק תמונה של עצמות החזה שלה...אבל הייתי מאוהב משהו כמו חודש...היא הייתה על הדסקטופ....אולי אני ימצא אותה..... ברכת יומטום

w0nkas

New member
ככה.

א. הדובי ממש לא נראה לי אופטימי אין לי הבחנה של מטומטם פשוט בהרבה תמונות של הציור הזה מופיעה המילה "optimistic" היה לי מוזר.. ב.גם כן בכמה מהתמונות שראיתי לדובי היו עניים כחולות בוהקות כאלה(כחול מסמל אופטימיות) ויחד עם המילה אופטימיסטיק מתחת...היה מוזר לי ג. funkmonk - מה שאמרת באישזשהו מקום אישר את מה שחשבתי על הדב...אני יודע שכל אחד יכול לפרש זאת אחרת, אני הסכמתי איתך. ד.ברורר!!!!! שאם אני אעשה את הקעקוע הוא יהיה בלי המילה רדיוהד!!!!! פשוט חיפשתי תמונה של הדב וזה הדבר הראשון שמצא. עכשיו אתם יכולים לעשות עליי חרם...

ענברי9

New member
אני אומרת שתלך על זה

ולא כל-כך משנה מה ה"משמעות הנסתרת" של זה. כל עוד זה מסמל את רדיוהד בצורה כלשהי זה מעולה (+ אה ונראהלי שזאת התמונה שוויקד צ'ילד התכוון אליה ->

juventina

New member
ווואווווווווווווווווו :))

אני מתחילה לשקול ברצינות לעשות קעקוע של המינוטאור...................אוי לא

FunkyMonk

New member
אני מקווה שלא כזה בדיוק (;

בתור זכר שאוהב את רדיוהד, אני אומר לך שזה ממש *לא*. המינוטאור מגניב, אבל הצבע שלו חזק מדי והמיקום שלו מעפן.

juventina

New member
לא לא לא

אם וכאשר, הייתי עושה אותו ללא צבע (רק הקו החיצוני) ובטח שלא בגודל ובמיקום האלה... אבל בינתיים אני לא עושה שום דבר אז אפשר להרגע :)

וואו, יש לה עצמות חזה מוזרות../images/Emo12.gif

הכיתוב אדיר, אבל לא הייתי ממליצה לך לעשות קעקוע כזה- הוא גדול מדיי ואני לא אוהבת את המיקום.. אבל אחרי הכל זה עניין של טעם.

ענברי9

New member
לוק

אני בטוחה שהוא לא יעשה שם, ובאמת הצבע קצת יותר מדי צועק, אני אישית היתי עושה את זה בשחורלבן פלוס גם אני לא הבנתי מה זה המיקום הזוועתי הזה ...

פוֹלי

New member
רק קחי דבר אחד בחשבון...

כשתלדי ילדים לא יתנו לך אפידורל אם יהיה לך קעקוע מעל התחת.

אני יודעת שאם יש זיהום בגב התחתון

אסור להזריק חומרים. כשאני חושבת על זה, קעקוע יכול להיות זיהומי. ועדיף לא לקחת סיכונים בתהליך כמו לידה

למעלה