שאלה...

Tandam22

New member
שאלה...

שלום לכל חברי הפורום... בצבא עברתי קורס חובשים קרביים השתחררתי וניגשתי לרעיונות קבלה במד"א. בעוד כחודש אני מתחיל קורס נהגי אמבולנס וחובשים, הקורס אינו בתשלום ולכן אני חותם שנה "קבע" :) שאלתי אליכם המבינים בעניין: - מה הזכויות שלי בעבודה? - מה הוא השכר? בתודה מראש לכל העונים...

אז ככה..

כבר במהלך הקורס עליך להגיע לפחות פעם בשבוע לתחנה בה תעבוד ולנקות את חדר המתנדבים. עליך לבדוק מי אחראי מתנדבים ולנקות את מכוניתו מידי יום שישי לפני כניסת שבת. כשתגיע לתחנה כעובד מד"א עליך לעשות קפה לכל מתנדב שיבקש ממך בתוך פחות מ 3 דקות. שכר? מה זה שכר? אתה משלם לנו ולא אנחנו לך ..... ועכשיו ברצינות...זו ממש לא שאלה לפורום...חוזה העבודה ייחתם בינך ובין מנהל האיזור אם וכאשר תתקבל לעבודה....

Tandam22

New member
אני אנסה לנסח את השאלה כך....

האם משלמים לי שכר בשנה הראשונה ,בשנה שאני חתום עליה?

כן בטח

רק שמד"א את המשכורת אתה מקבל חודש אחרי....כלומר נגיד ואתה מתחיל לעבוד בספטמבר ואת המשכורת תקבל רק בחודש נובמבר. לאיזה איזור אתה נכנס?

מתנדב2008

New member
תשובה:

בסיס שעתי לנהג אמבולנס עובד שעות במד"א - שואף לשכר מינימום, איפושהוא בסביבות 21 ש"ח לשעה. זכויות בעבודה? מד"א יצפו ממך להודות להם שהם נותנים לך לעבוד.... יחסי אנוש ויחסי עובד מעביד במד"א עשוים להזכיר לעיתים את תקופות בהם עבדות היתה נורמה... שיהיה בהצלחה!

למעלה