שאלה

LivinGDeaD

New member
שאלה

האם יש פה אנשים מחיפה ששומעים גותי? אני אשמח להכיר... :+)

aptchi

New member
בוּ

גותי אתה קורא למטאל גותי...נייטוויש תיאטר אוף טרגדי או נייטוויש אלקטרו? יש גם וגם אל נא תשכח

נכון!!

ד"א אתה תבוא להופעה באינדיגו ב14? איזה יופי נוצרת קהילה של מטאליסטים פה בפורום :) יא איזה יופי :) הגמד

anselmo girl

New member
האמאה האמאה

ההופעות באינדיגו זה דת´ שוודי :) (דרד פרום קרייבינג הכוסונים...אלכס הכלי) no mad-להקה חדשה אחלה דבר... משהו מטאלקור... ו-azazel

vegi force 1980

New member
הממ.......

.לא נראה לי שאני יגיע...... אני שונא את האינדיגו.... ואין לי ממש כסף לזה.......

aptchi

New member
בו שוב

טוב ההודעה יצאה לי קצת מעוותת התכוונתי לשאול אם אתה מתכוון למטאל גותי כמו נייטוויש ותיאטר אוף טרגדי וכו או למוזיקה גותית יעני אלקטרו כמו EVILS TOY וניו ווויב וכאלה?

Unicorn Fairy

New member
תראו...תשמעו...

גמד יעיד עליי שאני לא שומעת גותי אבל אני רק עכשיו התחלתי לשמוע בכלל רוק (לא מזמן, רק שנה). אז אני מטפטפת את הכל מאד לאט... בכל אופן....אלכס...אתה עדיין צריך להביא לי לשמוע את הלהקות האלה... זוכר שדיברנו על זה? אבל בכללית...אם אתם מחשיבים את מרילין מנסון גותי...אז אותו עכשיו התחלתי לשמוע...

vegi force 1980

New member
מרילין מנסון

הוא סתם אפס פוזר והוא רחוק מלהיות גותי!!!!! יש לו אולי שניים או שלושה שירים יפים

../images/Emo45.gif

סוף סוף מישו שמסכים אתי :) אני אוהב בגותי במיוחד את האגראד ואת טריסטאניה.. אם שמעת את טיאטר אוף טרדג´י החדשים אתה תראה כמה הם התמסחרו משו פחד.. הפכו לאינדוסטריאל מגעיל (ד"א יש אינדוסטריאל שאני אוהב - רוב זומבי ). הטיאטר הישנים הם טובים :) הגמד

LivinGDeaD

New member
תגובה

אוקיי אני חייבת להגיד שמרלין הוא לא ממש גותי פשוט הלבוש שלו כן גותי... והמשך ללהקות של אלכס חח אןקיי טריסטאניה טובים וגם טיאטר למרות שאני עדיין לא מבדילה בין הישן לחדש אבל הם טובים בכול מקרה תשמעו את : the sins of thy beloved kandlabrum אני לא נוהגת להמליץ ככה על להקות אבל אחת מהן מאוד מוכרת אז לא משנה אבל תנסו אותם חח רוצים עוד המלצות אני יכולה לכתוב לכם אינציקלופדיה חחח :+)

IC4

New member
אפס ? ../images/Emo10.gif

לא נכון
לא מבין ממש בקטע הזה אבל אם אתה מנסה ליחס תכונות למרילין ואחר כך על פי אותן תכונות שאתה המצאת לגביו להגיד שהוא אפס אז אומר לך שאתה טועה. אם לא - אז כל אחד וחוש הטעם שלו כהרגלנו המקובל של אנשים בדיון חסר צורך בפשרה... חצי מהשירים של MECHANICAL ANIMALS הם שירים שלדעתי קרוב לבלתי אפשרי להחשיב כשירים לא יפים, ולכן להגיד שיש לו רק שניים שלושה שירים יפים זה בילשוט.

סתכל כל הגימיק

שלו זה איך שהוא מתלבש וההופעה שלו. כמה שהיא יותר מזעזעת ככה היא מושכת יותר אנשים . אם תשים לב השירים שלו נהיים יותר ויותר גרועים ככל שהוא יותר מקצין את הלבוש שלו. הוא גם די מתוחכם כי הוא מטיף נגד מסחור כשהוא בעצמו מייצג את המסחור - צביעות או צבעי גואש? הגמד

LivinGDeaD

New member
וואו

אני רואה קהילת קטנה נוצרת!! פשש אני שמחה כששמתי את ההודעה לא חשבתי שמישהו יענה עליה חחח :+)

למעלה