שאלה!!!

hppavilion

New member
שאלה!!!

אני חדש בעיניין ואני לא מבין כלום. עכשיו, אני לא באתי לכאן בשביל ליצור אנימציות כרגע (אולי בשלב יותר מתקדם) אני רוצה ללמוד לעשות תמונת של תלת מימד (כמו בתמונה שכל הזכויות שלה שמורות לתומר ארבל ממכלת IAC ). עכשיו שאלתי היא באיזה תוכנה מומלץ להשתמש לדברים כאלה ואילו תוכנות לאנימציה? אשמח לתשובה. בתודה!!!

hppavilion

New member
עוד שאלה

האם משהו מכאן התנסה כבר במאיה 8.5 (החדש) ואם כן תוכלו לומר את דעתכם? אם כן אשמח!!! שוב בתודה!!!

alonbond1

New member
כיום יש הרבה תוכנות מצוינות:

Softimage XSI, 3DS Max, Light Wave, Maya, וכו'. כולם ברמה מאד גבוהה, אבל אם אתה מתעניין במאיה, רק תדע שהיא באמת נחשבת אחת הטובות. דרך אגב, יש כבר מאיה 2008, שגרסה זו יותר חדשה מ- 8.5.

pcp1

New member
כן ניסיתי

אישית אני ממליץ על מאיה 7 מהסיבה הפשוטה שהיא פי 3 מהירה יותר בקטע של רנדר" ON THE FLY" ... בעיקרון הרנדר שלה יותר מהיר... למי שמכיר אפשר לעשות במאיה מה שנקרא IPR ב8.5 וגם ב2008 זה לוקח בערך פי 3 יותר זמן על אותו מחשב מאשר זה לוקח במאיה 7... קשה להשיג את מאיה 7 (ואם אתה מעוניין לקנות אז אי אפשר בכלל :p ) תשים לב גם שלא לקנות כרטיס מסך של ATI כיוון שיש להם בעיות עם OPEN GL ובמאיה... (מניסיון, קניתי עכשיו HD2600) עושה לי כל מיני באגים במאיה... לדעתי האישית מאיה פשוטה מבחינת הממשק בהרבה מ3DMAX... אני התחלתי עם מאיה ועכשיו אחרי איזה שנה בערך ניסיתי קצת לעבוד עם MAX בגלל בעיית הכרטיס מסך החדש (לא קורות בעיות דומות עם כרטיסים של nVidia) ואני חייב לציין שהממשק של MAX לא רק נראה לי מההתחלה יותר מסובך הוא באמת יותר מסובך ומסורבל ונראה שנוחיות היא הצד החלש של מקס... אז אני ממליץ להתחיל עם מאיה... בהצלחה... והתמונה שהבאת נראית אמיתית כמעט לגמריי ... אם זה באמת גרפיקה אז הבנאדם שעשה אותה הוא מקצוען אמיתי...

למעלה