שאלה מגישים עדיין ג'ק וקולה?
ש שבויה בנדודי שינה New member 4/1/08 #3 אני מקווה שאת\ה מתכוונ\ת ל... ג'ק וקולה כשני משקאות נפרדים בהזמנה ולא מעורבבים ביחד, כי כן, עדיין מגישים את זה, אבל אני רוצה לראות מי יעיז לבקש ממני להרוס ג'ק ויצא מהבר בחתיכה אחת
אני מקווה שאת\ה מתכוונ\ת ל... ג'ק וקולה כשני משקאות נפרדים בהזמנה ולא מעורבבים ביחד, כי כן, עדיין מגישים את זה, אבל אני רוצה לראות מי יעיז לבקש ממני להרוס ג'ק ויצא מהבר בחתיכה אחת
ש שבויה בנדודי שינה New member 6/1/08 #6 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני לא אוהבת אתכם יותר! קולה זה דבר מעולה, גם ג'ק זה דבר מעולה, אבל גם חומוס וממרח שוקולד הם שני דברים נורא טעימים בנפרד, זה לא אומר שכדאי לערבב אותם, נכון?!?!?!
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני לא אוהבת אתכם יותר! קולה זה דבר מעולה, גם ג'ק זה דבר מעולה, אבל גם חומוס וממרח שוקולד הם שני דברים נורא טעימים בנפרד, זה לא אומר שכדאי לערבב אותם, נכון?!?!?!
ב בעז האמן New member 8/1/08 #7 שומו שמיים ../images/Emo12.gif לערבב ג'ק עם קולה או עם כל דבר אחר זה פשוט מעשה נפשע . כל אחד כמובן יכול לבקש כרצונו אך דעתי לא תשתנה.
שומו שמיים ../images/Emo12.gif לערבב ג'ק עם קולה או עם כל דבר אחר זה פשוט מעשה נפשע . כל אחד כמובן יכול לבקש כרצונו אך דעתי לא תשתנה.
O or83 New member 8/1/08 #8 מהיכרות קטנה עם המותג אני חותם על זה שרוב הג'ק שנצרך בעולם נצרך עם מיקסר או עם כמות מסחרית של קרח בתוכו. תוציאו לכם את זה מהראש, למרות שאתם אוהבים ג'ק, זה לא וויסקי טוב!
מהיכרות קטנה עם המותג אני חותם על זה שרוב הג'ק שנצרך בעולם נצרך עם מיקסר או עם כמות מסחרית של קרח בתוכו. תוציאו לכם את זה מהראש, למרות שאתם אוהבים ג'ק, זה לא וויסקי טוב!
ב בעז האמן New member 9/1/08 #9 אני אישית בכלל אוהב סינגל מאלטים משובחים , אך הג'ק לדעתי הוא אחלה של וויסקי ואחד הטעימים שיצא לי לשתות. ואם כבר קרח אז שתי קוביות שלוש גג. יותר מידי מקלקל פחות מידי חזק מידי.
אני אישית בכלל אוהב סינגל מאלטים משובחים , אך הג'ק לדעתי הוא אחלה של וויסקי ואחד הטעימים שיצא לי לשתות. ואם כבר קרח אז שתי קוביות שלוש גג. יותר מידי מקלקל פחות מידי חזק מידי.