שאלה..

D y M 13

New member
שאלה..

אממ..קודם כל, שבת שלום :] אז.. אני צופה מכורה של הסדרה על טבעי וראיתי את הפרק האחרון ופשוט לא הבנתי כמה דברים אז חשבתי שאולי אתם תוכלו להסביר לי.. קודם כל- זה נכון שהפרק הבא יהיה פרק סיום העונה? ואם כן, יש עונה שלישית? ו..בצער רב פיספסתי את ה5 דק' הראשונות של הפרק.. מישו מוכן להסביר לי איך הם הגיעו לשם? (לא הבנתי איך הוא ידע שהארוס של האישה הזאת מת..כשהיא בעצם כבר הרבה זמן שם ו...קיצר-בלאגן) ושאלה אחרונה (כי הבנתי שאני כבר ממש מעיקה)- מישהו אולי יודע במקרה איפה אני יכולה לראות את הפרקים שוב? יש במקרה אולי אתר שיש בו את הפרקים או משהו בסגנון.. ? בקיצור אני חושבת שחרפתי, אבל בכל זאת אשמח לקבל תשובות. :) תודה רבה והמשך יום נעים=)

XD

פרק הבא, פרק סיום.. וכן, יש עונה שלישית.. השד בעל העיניים הצהובות, שם אותם שם.. לא ידוע איך.. סאם ודין ראו את הארוס שלה מת בפרק איתה (האנטד) יס בטח ישימו שידורים חוזרים מתישהו.. ויש אתרים.. אבל אסור לדבר על זה בפורום...XDD

רעותוש02

New member
כול מילה שניה שלך זהXD(תאמת גם שלי)

נ.ב אנחנו חוזרים עכשיו היה כיף קבלו תמונה שצילמתי בדרך לשם...אוף לא נותן לשלוח אותה אםי אשלח מחר מהמחשב

D y M 13

New member
תודה :]

ו..איזה פרק היה איתה? לא פספסתי פרקים (נקווה) ולא זכור לי פרק איתה....אפשר תזכורת מאותו פרק ?

A m e l y

New member
הפרק שבו גורדון רצה להרוג את סם

והיא חלמה על המוות שלו(של סם). ואז בסוף הפרק המשטרה תופסת את גורדון.

A m e l y

New member
כן זה היה באותו פרק...

ראיתי את העונה הזו 4 פעמים,אז אני ממש ממש בטוחה שזה מהפרק הזה...XDDD

למעלה