שאלה

ariela olsen

New member
שאלה

יש לי רעיון אבל לפני שאני אגיד לכם אותו אני צריכה לערוך סקר קטנטנן... האם יש לכם תמונה של התאומות ברקע של המחשב? התשובה שלי- כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נא לענות זה דיי חשוב! ונא לאחל לי בהצלחה! מחר, מבחן, אחרון, בכימיה!!!!!!!!!!!!!!!

אריאאלווש ../images/Emo151.gif

תתחברי למה את לא מתחברת ?))): לי יש ביום רבעי וחמישי הזה חופשת מגן להיסטוריה ושבוע אחרי ברבעי וחמישי חופשת מגן ללשון
מבאס
ובהצלחה חמודה
אני מחכה לך
יש לי קטע של התאומות ברור חחחח כל פעם אני מחליפה הנה מה שיש לי ביינתים
אז תני
ו...(נדבר)
נ
עה
נ.ב התמונה גדולה מידי אז אין אפשרות

motib4

New member
../images/Emo50.gif אריאלה../images/Emo70.gif

ואם לאמר את האמת- לא, התאומות לא נפרשות לי על שולחן העבודה, יש לי צבע חלק וכך תמיד היה, זה פשוט יותר נוח לי. בכל מקרה- מה הרעיון

ariela olsen

New member
ה-ר-ע-י-ו-ן

דבר ראשון- תודה מוטי ונעה!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני- נעה, ב-ה-צ-ל-ח-ה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שלישי- הרעיון, חשבתי אולי כל אחד שיש לו רקע של התאומות במחשב יעלה אותו לפורום שנוכל לראות....... אני אתחיל:

ואי איזה יופי ממש יפה../images/Emo70.gif

יש לי איזה בעיה אני התשדל לסדר אותה עד ליום שישי שאני גם יוכל להראות אבל שלי סתם לא כמו שלך ובבקשה בובה
...
נועה

motib4

New member
הנה שולחן העבודה שלי... ../images/Emo3.gif

לאחר ששמתי טפט נחמד של התאומות, קבלו את: הדסקטופ המשופר של מוטי!

אין בעיה ../images/Emo13.gif

אבל בגלל שזה גדול מידי לא יכלתי להכנס אותו פה אני ישלח למסנג´ר / לאי סיק יו.
נועה

DreamS_HunteR

New member
אריאלה..

את לא חושבת שהרסת את המחשב שלך? כמה דברים יש לך על השולחן עבודה, מנסיון ומידע אישי, זה ממש ממש לא טוב למחשב. זה גם מאוד מסורבל ולא מסודר.. |רוח[סתם הצעה..]

xero1

New member
יש!!

לא ידעתי שניפתח לשתי אלה פורום, למרות שהן לא יודעות לשחק בגרוש, אני פשוט מת עליהן. (שימו לב שימו לב, מוקי על המיקרופון, הדסקטופ שלי, מרי קייט תיתחני איתי!) נ.ב. זאת לא בדיחה

xero1

New member
את מדברת אלי?

קוראים לי רן. וכן, יש לי את שניהם. למה לא?

למעלה