שאלה

KOZMO10

New member
שאלה

כמשסיימים קורס ברמנים הבית ספר מבטיח לך שהם ימצאו לך עבודה במיידי... זה באמת נכון ? ואם כן, האם זאת עבודה משתלמת או סתם משהו פשוט כזה בלי טיפים ? תודה מראש...

RastaIntrusta

New member
זה מאוד אינדיבידואלי וכל מקרה לגופו...

למשל אני סיימתי קורס ברמנים אבל כבר עבדתי במסעדה שיש לה גם בר נחמד מאוד , אז לא נזקקתי לשרות ההשמה של הבית ספר בו למדתי. אבל כידוע לי , בבית הספר שבו אני סיימתי ישנה חברת השמה שמתחייבת לשלוח לך על כל בקשה שלך 3 מקומות בהם צריכים ברמנים , המקומות כידוע לי הם מקומות עם דיספליי של אלכוהול וזה לא משנה כרגע המבחר... ככה שכן , מצד אחד שולחים אותך למקומות בהם צריכים ברמנים מצד שני , מהרגע שאת דופק על דלתותיהם של מנהלי המסעדות\ברים\פאבים , אתה ברשות עצמך וחובת ההוכחה היא עליך.

Wine Guy

New member
עבודה

בית הספר לברמנים מבטיח לך הפניות לעבודה, אף אדם בעולם לא יכול להבטיח עבודה! בבי"ס שאני עובד בו דואגים להפנות לעבודות מתאימות (לפי הרמה של הברמן, הרצון שלו והצרכים של בעלי הברים). כל ברמן מקבל הפניות בדרך כלל עד שהוא משיג עבודה. ברמן שסיים קורס נמצא ברמה מסויימת, אין סיבה שהוא לא ימצא עבודה כל עוד הוא ריאלי ברצונות שלו (מה לעשות, 95% מהברמנים שסיימו קורס לא מוכנים עדיין לעבוד במקומות הכי חזקים). ברמן ריאלי ורציני (כזה שרוצה לעבוד והולך ובודק) ימצא עבודה בודאות. אני מניח שהמצב דומה בשאר בתי הספר הגדולים והרציניים.

למעלה