יציאה מעולה!!!
אני אתחיל בזה שזאת פעם ראשונה שאני רואה את המופע הזה, הייתי בחיות לילה וחשבתי שזה יהיה פחות טוב, אבל טעיתי. אחרי עשר בערב, מועדון הברקה בב"ש, על הבמה יש כיסא , שתי גיטרות והאורגן של משה לוי (על מה בדיוק הוא מנגנן? הוא מנגן מדהים) ומאחור שלט קטן "יציאה" שלום ומשה עולים לבמה וכולם מוחאים כפיים. הם התחילו עם טיול ליפו ולא סיימו את השיר... אח"כ היה שיר דרך ועוד כמה שירים (לצערי אני לא זוכרת הכל) מתישהו שלום התחיל לשרוק וביקש מכולם להתלוות אליו וכוווולם התחילו לשרוק את הפתיחה של "קח לך אישה", הוא התחיל לשיר. כדי לא להפלות בין גברים לנשים הוא שר "קחי לך..." במקום "קח לך" וציין שבמילא אח"כ היא לוקחת את הכל... ושלום עם החיוך המקסים והכובש שלו. עוד הוא שר את הדרכים הידועות וגיטרה הכינור. לפני אור ישראלי הוא עשה הקדמה קלה בסגנון: עכשיו נשיר משהו מהדיסק שלא כ"כ הצליח... היה גם את 'לילה'... באדם בתוך עצמו - אנחנו שרנו והוא רק גילה לנו את המילים לפני כל שורה, כפרה עליו! פשוט מדהים. אלימות (הוא הקדים ואמר "אני אשיר עכשיו שנסון צרפתי רק אין לי את הז'קט" אבל סלחנו לו, כמובן), תפסתי ראש על הבר, משיח, ככה וככה ולאט לאט. הביצוע לבלי לומר מילה היה מדהים (אין לי מילים לתאר) הוא כ"כ התמסר לשירה, ממש העביר בנו צמרמורת. גם אבשלום היה מקסים... וזה לא נגמר, הייתה פשוט הופעה מעולה. בגלגול הזה, אהבת נעורי (משה לוי נותן באקורדיון!!) נראה לי זה היה כבר בהדרן. אה.. היה גם את 'היה כדאי' 'וצרות טובות'. כשהם ירדו מהבמה כל הקהל עמד על הרגליים ומחא כפיים! סורי שהארכתי במילים (ואולי גם הגזמתי בהרבה 'מקסים' ו'מדהים')... ואפילו נראה לי שניסיתי לקצר... וכמובן שהוא סיים במאיה. מי בא להופעה הבאה?