שאלה

Natali70

New member
שאלה

שלום לכולם! הסוד אומר שאפשר להשיג הכל בכל תחום. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא דרך איך להשיג את מה שאני רוצה. לפעמים כשאני במצבי לחץ גדולים אני ניתקעת ולא יכולה לדבר, מילים לא יצאות לי מהפה. לפעמים זה קורה גם סתם אם נילחצתי ממשהו קטן או שאלו אותי שאלה קשה. אני מנסה להישאר רגועה אך כשאני ניתקעת פעם אחת אני נילחצת עוד יותר ועוד יותר ניתקעת. לפעמים אני יכולה לדבר שיחות שלמות ולא להיתקע. בקשה תעזרו לי איך אני יכולה להפסיק את זה ולדבר חופשי כל הזמן? תודה רבה.

ע ו פ ר ה

New member
עיצה

קבלי את זה שנתקעות לך המילים וזו את וזה חלק ממך. כשתפסיקי להילחם בזה, זה ישתפר או שיפסיק להעסיק אותך. אז ברוח הסוד, דמייני את עצמך מתיידדת עם הצד הזה שלך. וברוח הNLP, התחום בו אני עוסקת, לחלק הזה ישנה כוונה חיובית עבורך. (אני יודעת שזה נשמע מוזר ומופרך אבל ככה זה בחיים). בקיצור לדמיין שאת חברה ומקבלת את החלק הזה שלך. באהבה עופרה

AlteX

New member
שיטה מדהימה לא להתקע

שדווקא לא קשורה לסוד. תהיי מוכנה. פשוט תהיי מוכנה. תכיני לך מראש את מה שאת הולכת להגיד ותלמדי את זה בעל-פה. כך לא תצטרכי להתעסק בחפש מה להגיד. נכון שאי אפשר להתכונן מראש לכל סיטואציה אפשרית, אז תכיני את מה שאת הולכת להגיד בסיטואציה לא צפויה, כמו לדוגמה: "מצטערת, אני צריכה זמן לחשוב על זה. בוא נפגש עוד שעה ונדבר על הנושא"... ואז יש לך שעה לשבת בשקט עם עצמך ולהכין את מה שאת רוצה להגיד. דרך אגב, אם תפעלי בשיטה הזאת ותתמידי עם הזמן תגלי שגם בסיטואציות לא צפויות תהיי הרבה יותר רגוע ופתאום כן תזרמי ויהיה לך מה להגיד.

kikona126

New member
מכירה את התחושה

גם לי נתקעות המילים, אני ממש מתחילה לגמגם אותם, עד שהן יוצאות. יש שיגידו לפנות לקלינאי תקשורת שיעזור. דיבור חופשי, מה שאצלי הצליח פחות או יותר, יצליח אם לפני שאת מדברת תקחי נשימה, לפני כל מילה, לפני שמוציאים משפט, חושבים עליו, ואז אומרים אותו. וכן יש פה קצת מהסוד, לא חשבתי על זה אף פעם...

למעלה