שאלה ...

noabar1

New member
שאלה ...

שלום לכולכם, ראשית עלי לציין כי הסוד שינה את חיי וסוף סוף אני מוצאת את האנשים הנכונים לחלוק איתם את הסוד! מסתבר שזה לא עוד "פטנט" אלה דרך חיים! ניתקלתי בדילמה לפני כמה זמן ואני צריכה את עזרתכם, בסרט טוענים כי אין לפספס היזדמניות וכי יש סיבה שכל דבר מגיע אלינו כי כנראה שביקשנו אותו. החלום שלי להיות אשת קרירה מצליחה ואני אהיה! לפני כמה זמן פנו אליי נציגי חברות השיווק הרישתי שניקרא גם הפירמידה באומרם כי זו ההידמנות שלי וע"י השקעת סכום כסף אני אוכל ללגלג את המליונים יותר מוקדם ממה שתיכננתי השאלה הנישאלת האם עליי ללכת אחרי העדר או שמא יש להפעיל גם שיקול דעת? לפי חישוב שעשיתי אלו חברות הנבנות על גבם של אלו המצטרפים אליהם והמרוויחים הגדולים הינם אלה הממוקמים בראש הפרמידה, אותה בחורה שדיברה איתי אמרה לי (כמובן בהיתבסס על הסוד)שאם אני אאמין שאני אצליח אני אצליח ואם אני אחליט שאני מצרפת מספר אנשים אני אצרף , אין לי ספק כי אני אצליח אם אני אכנס למעגל זה ואין לי ספק כי הצלחתי תניב פירות , אבל האינטואיציה אומרת לא לפספס היזדמנות מול ההגיון שאומרת שאכן מדובר באשליה שמנצלת את השימוש בסוד לרעה וככה בעצם מרויחים על חשבונם של האחרים... אודם לכם באם תוכלו למצוא לי תשובה מספקת או לפחות לתת לי כיוון ... חניות כבר יש לי וגם רמזורים ירוקים ! :) המון תודה ... נועה

בואי נבחן את האפשרויות שלך בנושא

אני לא אדבר אפילו על הניסיון של האנשים עם הפירמידה. שלרבים מהם הוא שלילי, ובואי נלך בגישת הסוד. בואי נלך על הכיוון האופטימי, שאת מאוד מצליחה, ולנלך על פירמידה פשוטה מאוד, שכל אחד מביא רק 2 אנשים, אז שכבה ראשונה יש לך אותך - 1 אחריך יש 2, אחרי זה 4, אחרי זה 8, אחר כך 16ואת מבינה איך ההמשך עובד - פי 2 כל פעם. עכשיו בואי נניח שבשביל להחזיר לעצמך את ההשקעה את צריכה שתי שכבות מתחתיך בסך הכל. ובגדול, יוצרו 4 שכבות ואז זה נפסק. אז נגיד שהיה אותך, עוד 2, עוד 4, עוד 8, ועוד 16. עכשיו את הרווחת סכום יפה ונחמד, אבל מה באמת יצרת? בשכבה התחתונה יש 16 איש שלא הרוויחו כלום, שזה כמו כולם עד השכבה התחתונה + 1. - זה מתמטי וזה אומר שבכל שלב יש יותר כאלה שהפסידו הכל מכאלה שהרוויחו דבר כלשהו. אבל בואי לא נשכח גם את השכבה מעליהם, שלא החזירה את כל הכסף. זה בגדול אומר שגם בפירמידה הפשוטה שיצרנו 75% יצאו בהפסד. עכשיו אני בטוח שאת צריכה להביא לפחות 3 אנשים, ושאת צריכה לפחות שלושה דורות מתחתיך רק כדי להחזיר את הכסף. זה אומר שהפירמידה שלך, פחות טובה ממה שאני הצעתי, ופוגעת ביותר אנשים. אז האם את באמת רוצה להשתתף בדבר, שאו שאת מפסידה או שהרבה אנשים אחרים מפסידים ככל שאת מרוויחה (ושוב, זה מתמטי) זה בהחלט לא ברוח השפע של הסוד - כי אנשים תמימים עוד חושבים שזו השקעה לגיטימית, ובתחלס, זה ממש לא דבר שמפזר שפע. בברכה שפי - תודה שהעלית את השאלה באופן כזה, זה גרם באמת לחשוב למה זה לא טוב

Galel

New member
או...פה אני דווקא לא מסכים איתך בעליל!

שיווק רשתי ופירמידה אלו שני דברים ממש רחוקים אחד מהשני! בנוגע לחברה של הגברת הנחמדה פה: לא יודע, יש חברות ויש חברות, אני אישית הייתי מייעץ לה להמתין קצת, לבחון חברות אחרות, לקבל חוות דעת שניות (אם את רוצה, דרך אגב, שלחי מסר, ואני אספר לך מה אני יודע על החברה), ובכללי להשתמש יותר בהיגיון בחלק הזה. בנוגע ליקום ולהזדמנויות - אני לא חושב שיש דבר כזה "לפספס הזדמנות", יש יותר מהזדמנות אחת תמיד, ואם זה לא התאים לך כמו כפפה ליד (מה שרואים שזה קצת לא מתאים לך עכשיו), אז תדחי קצת, והזדמנות אחרת תבוא... לא קרה כלום. שפי, אם יש מפגש מוצ"ש, אני אשמח לדבר איתך על הנושא בו...(סוף סוף יש מוצ"ש שאני בעיר!!!) גלאל.

נהדר, ואני מתנצל

אני באמת חשבתי שמדובר בפירמידה. ואני מאמין במה שאמרתי לגבי פירמידה, - ולגבי שיווק רישתי, אני אלמד קצת מגלאל במוצ"ש, או שנדבר על זה היום או מחר. בכל מקרה צריך לבחון את הדברים : ) עדין הטעות שלי הביא תשובה חשובה. גלאל - מה דעתך על ההסבר על הפירמידה, - אתה מסכים איתו? בברכה שפי

noabar1

New member
תודה

המון תודה לכם .... עזרתם לי מאוד ואשמח להיות חלק במפגשי הסוד...

למעלה