שאלה

• פותח הנושא dpg
  • פורסם בתאריך

dpg

New member
שאלה

או קיי, יש הגבלה במספר שעות ההתנדבות במשא"ז לבני נוער למשל עד 4 שעות לכל היותר ואמצע השבוע עד השעה 24:00 בסופי שבוע מותר לכל היותר עד השעה 02:00 וגם בחגים ובחופשות השאלה היא למה לא נותנים יותר שעות התנדבות לנוער עזבו את זה אמצע השבוע יש לנו בית ספר אני מדבר אך ורק בסופי שבוע שישי שבת וחופשות אני לא מבין את זה מי המציא את התקנים הללו

מתנדב

New member
היו על זה הרבה שאלות וויכוחים

בנושא ההתנדבות, והיו הרבה הורים שהתלוננו על זה שבנם נמצא במשא"ז יותר מאשר בבית, ובפרט כפי שאתה אומר שכל השבוע אתה נמצא בבית ספר, ורק בסופי שבוע ובחגים יש לך את הזמן, ובגלל זה לא רצו להעמיס על המתנדבים, ובזמן החופש גם לאלו שמתנדבים (ובאמת יש לציין לשבח את אותם מתנדבי נוער שמגיעים בחופש לתת מזמנם, ועושים עבודה יפה, שזה לבד מגיע להם ציון לשבח), לכן הוחלט על שעות של כל מתנדב, אמנם אם ברצונך לתת מעבר לשעות הללו, עדיף שתדבר אם מפעיל הבסיס שלך. ובכל מקרה עצתי היא ובפרט למתנדבי הנוער לבא ולתת את השעות החודשיות שבהן הם מחוייבים לתת ותו לא. נ.ב. אין לראות את הצעתי בתור מחוייבות והוראות המשא"ז, זה רק הצעתי בנושא, בכל מקרה אם אתם רוצים לתת מעבר לשעות שלכם, תדברו על זה אם מפעיל הבסיס שלכם.

dpg

New member
אז זהו שלא

במפקד הישיר שלי וגם מפקד הבסיס אמרו לי שלא בשום פנים ואופן שאסור לי לעבור את המגבלות הם בסוף ייראו את עצמם בלי בני נוער

or_k

New member
גם אני לא מבין את זה

אבל מה לעשות שיש נהלים? ביום שישי אני גם רוצה לפעול אחרי שתיים בלילה ולא מאשרים, או לעשות בט"ש בוקר ועד ה-20 ביוני אסור לי אפילו שכבר לא הולכים לבצפר. לא נורא לי נשאר חצי שנה לסבול נהלים של בני נוער!

למעלה