שאלה.....

shelycat

New member
שאלה.....

ביום שבת אנחנו מוזמנים לארוע מישפחתי לכבוד תינוק חדש שנולד לבת דודה של עמית (במקום ברית מילה שנערכה בקליניקה עם רופא), בכל מקרה קנינו מתנה לכבוד התינוק הטרי וחשבנו לקנות משהו גם לאחותו הגדולה (בת שלוש וחצי בערך) רק שאנחנו לא ממש יודעים מה לקנות המיגבלות (מעבר לעלות) הן שההורים נגד חינוך "מיגדרי" כלומר:ורוד=בנות, כחול=בנים, בובות=בנות, משאיות=בנים לא באים בחשבון. לאחיה הטרי קנינו סט מצעים מלא למיטת תינוק (של הגמדים משילגיה) מכותנה מלאה של כיתן. למישהו יש המלצות שלא כוללות מתנות "מיגדריות" לילדה בת 3.5+?

הילית*

New member
מה התקציב?

לדעתי המתנה לאח הגדול אפילו יותר חשובה מהמתנה לקטן שלא מבין מהחיים שלו וגם אני נוהגת תמיד לתת גם משהו לגדול. יש לי רעיונות רק תגידי כיוון- תקציב וסוג מתנה (משחק/ בגד וכד´)

shelycat

New member
לגבי תקציב....גמיש

לגבי תקציב הוא גמיש אבל כיוון שהוצאנו כבר למעלה מ 200 שקל על האפרוח הטרי הייתי שמחה לצמצם כמה שיותר בתקציב, לגבי סוג המתנה אני לא חושבת שהילדה (פיקחית ופעילה) תעריך בגד כמתנה והיינו רוצים משהו שהיא תהנה ממנו ויפעיל אותה אבל בלי להתעלל בהורים שלה.

אתי@

New member
רעיון מצוין - חשוב לתת לאח הגדול

הרגשה שגם הוא חשוב ולא רק החוצפן הקטן שנולד וגונב את כל תשומת הלב
אין לי רעיון ספציפי למתנה, אבל הייתי מציעה משחק חינוכי כלשהו (יוכלו להציע לך בחנות צעצועים) או קלטת וידאו (או DVD אם יש) כלשהי שמתאימה לגיל. יש קלטות של שירים, סיפורים, אגדות וכו´. דרך אגב, שמעתי שעכשיו יש אופנה לקנות גם לאמא
אבל אני מניחה שזה כבר יהיה יותר מידי עבורכם...

אתי@

New member
אה, ושמעתי שילדים אוהבים מתנות

גדולות (במימדים) וכמה שהמתנה יותר גדולה היא יותר שוה. אז אתם יכולים להיכנס לטוירס אר אס ולבקש משהו גדול

Ronnie*

New member
מסכימה מאוד לגבי היחס לאח הגדול...

אני בתור בת בכורה תמיד מזדהה עם הקטנים המסכנים האלה, שפתאום מרגישים זנוחים...

Ronnie*

New member
אולי פאזל, או ספר?

השאלה כמה רוצים להשקיע.. ויש המון משחקי קופסה שיכולים להתאים לגיל הזה, או "ערכות יצירה" מכל מיני סוגים...

fila

New member
............./images/Emo108.gif

גם אני בעד ערכת יצירה שמאוד מעסיקה ילדים בגיל הזה או אולי שמלה קייצית יפה עם כובע תואם

יעל3

New member
מחשקי יצירה בקופסא

יש כל מיני: יצירות בגבס, בניות של כל מיני דברים. זה נורא נחמד וגם לא כ"כ יקר. קניתי לאחי הקטן בהפנינג יציקות גבס שאח"כ עושים מהם מגנטים למקרר בלא יותר מ-40 ש"ח לדעתי. בהצלחה

הילית*

New member
אני בעד משחקים

לא חייבים להיות חינוכיים. אפשר גם משחקים בשביל הכייף. כל מה שעושה כייף לילד בא בחשבון יש משחק עם חותמות, צבעים ודפים עם ציורים שאפשר לצבוע וגם להחתים. יש המון סוגי חותמות עם בעלי חיים וכו´. קניתי לא מזמן בשילב ועלה לי אם אני לא טועה 50 ש"ח והילדה שקיבלה את זה היתה ממש מאושרת... אני גם קניתי מתנה לתינוק שבאמצעותה הגדולה יכולה לשעשע את הקטנה אבל אני מבינה שגם לזה יש לכם פתרון. המשחקים שיעל הציעה גם באים בחשבון- גבס וכו´ זה אחלה דבר. בעלולי היה אומר משחק מחשב לילדים קטנים (השאלה אם הילדה בקטע של המחשב) אני קניתי לילדים תוכנת מחשב שיש בה ציורים ואפשר לצבוע אותם על המחשב וגם להדפיס ולצבוע בתושים. גם ילדה וגם ילד מאוד נהנינו מזה. אפשר גם המון שטויות לשיער

למעלה