שאלה

שאלה

אני רואה בליץ' במחשב וכרגע אני בפרק 61, ובגלל בעיות עם התרגום לא הבנתי כמה דברים. אז מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר על מה סוי פון ויורואיצ'י דיברו בזמן הקרב, ומה הייתה כל הקונספירציה של אייזן? תודה

JeeChan

New member
../images/Emo58.gif מעליי ובתשובות 3:

סוי פנג דיברה עם יורואיצ'י, שיורואיצ'י הייתה באותו ראש הכוחות המבצעיים [או שאולי היה לזה שם אחר], ומשפחתה של סוי פונג, נועדה לשמור על יורואיצ'י (או יותר נכון על מי שהיה בתפקיד באותו הזמן), וסוי פונג העריצה את יורואיצ'י, והתחזקה ורצתה להיות כמוה, ולשמור עליה. עד ליום שבו יורואיצ'י בגדה בסול סוסיייטי וברחה משם, בלי לומר לסוי פונג כלום, מה שפגע בה מאוד והיא רצתה להוכיח בקרב הזה שהיא התחזקה יותר מיורואיצ'י. אייזן תכנן את כל מה שקרה בסול סוסייטי מראש, מהרגע שרוקיה נחטפה עד לרגע שאיצ'יגו ניצח את ביאקויה. העיקרון שלו היה, שיווצר כל כך הרבה בלאגן בסול סוסייטי, שלאף אחד לא יהיה זמן להתעמק במוות שלו, ובזמן הזה של המהומה, הוא יוכל לעשות כהוות נפשו, ולחקור את הספריה של סול סוסייטי במטרה למצוא את המידע שהוא צריך על ההוגוקיו שאורוהרה יצר והסתיר בגוף של רוקיה, מה שגרם לה להחלש כל התקופה שהיא הייתה בכדור הארץ בהתחלת הסדרה. אייזן רצה להתחזק מעבר לרמה של שיניגאמי ולחקור את היכולות של ההולואים בשילוב עם היכולות של שיניגאמי, כדי שיגיע ליכולות חזקות יותר. כל הדברים האלה התאפשרו, בזכות היכולת שחרור של החרב שלו, שגורמת לכל מי שמסתכל על השחרור שלה, להיות מהופנט ולראות מה שאייזן יבחר להראות.

למעלה