שאלה . . . .

תשובה (ספוילר למי שלא ראה )

הארי חוטף התקף לב ומת ומאשימים את סטיבי עד שהצליחו לגלות שזאת בעצם סנדרה שרצחה אותו. אז הארי מת וסנדרה בכלא

ortalsob

New member
../images/Emo58.gif

סנדרה ניסתה להפליל אותה ברצח של הארי

אהה הבנתי חשבתי שג'ודי

למה היא תעשה איתו תאונה באחד הפרקיםם או שעשתה והוא נפצע זה גם נכון.........??? ותודה לך..................!!!

../images/Emo58.gif

ג'ודי תעשה תאונה קלה והיא תתקע באוטו של הארי והיא תהיה בטוחה שהיא הרגה אותו . היא כבר תרצה לספר לכולם על זה שהיא הרגה אותו אבל אז יחזרו התוצאות של הנתיחה לאחר המוות ויתגלה שהוא כבר היה מת ושהוא מת מהתקף לב. אחרי זה העסק יתחיל להסתבך ויאשימו את סטיבי בהכל..

האשימו את סטיבי כי היא הרגיזה אותו

וזה אלכס שניסה להאשים אותה , בהתחלה האשימו את ג'ודי המשטרה כי היא חיפשה את הסוללארי שלה שצלצל ואז היא כאילו נתקעה ברכב של הארי ואחרי שראו שהוא חטף התקף לב אז אלכס הרגישה שהיא זו שגרמה לו להתקף לב כי הם רבו.

ג'ינג'ית היום את מבולבלת...

אלכס לא ניסה להאשים את סטיבי, להיפך הוא תמך בה, הוא בדיוק חזר מירח הדבש כשהיא נעצרה ונלקחה ע"י המשטרה באשמת רצח. סנדרה ניסצתה להפליל אותה ולאור המריבה שהיתה ביום המוות של הארי בינו לבין סטיבי היא "קפצה על המציאה" ושתלה כמה "הוכחות" שנתגלו ע"י קיט, זהיתה זו בעצם שדיווחה למשטרה, כי היתה בטוחה שסטיבי רצחה אותו...

בעצם רק אלכס ושג'ודי תמכו והאמינו לה

אולי קצת רייגן. בעצם תיקצרנו לך את העונה חחח

חחח שמתי לב אבל תודה ...

אני רק ראיתי את 3 4 5 ו7 אכשיו אני רואה את 6 היתי צריכה להבין מפה לשם מה הלך בשתי העונות 5 6 אבל תודה לכם..!

אני לא זוכרת שאלכס תמך בסטיבי

אני זוכרת שהיא הרגישה אשמה בהתחלה ופחדה מהתגובה שלו

אין לי איך ליראותת היתי רוצה יש לכם מושג

מאיפהה...?? אם כבר ספרו בקצרהה ..??? אם לא תגידו לי איפה רוכשים.....??? אוקיי.....!! תנקס........!!!

למעלה