שאלה

לסלי

New member
שאלה

מישהי יודעת למה אני לא מוצאת יותר מדבקות לניקוי נקבוביות (הוצאת שחורים)? אני מחפשת המוחן זמן, ולא מוצאת.... זה מתסכל.

Zoey Z

New member
קודם כל...

אני אישית משתמשת במדבקות וזה די עוזר... חבל שאין כאלה לשאר חלקי הפנים, חוץ מהאף
עכשיו לשאלתך- כרגע אין אותן בארץ (
) אבל אם את טסה השנה לאיפשו אז את יכולה למצוא אותם בדיוטי פרי, או בכל מקום אחר בעולם- חוץ מישראל...ואפגניסטן נראה לי
מקווה שעניתי

shelycat

New member
יש כאלה גם לשאר הפנים

בזמנו הייתי משתמשת בכאלה של POND`S, לא זוכרת כבר איפה קניתי אותן אבל היו גם מדבקות לסנטר ולמצח בנוסף לאלו של האף בחבילה אחת היו כמה סוגי מדבקות יחד.

katykr

New member
נכון.

יש לכל הפנים אבל זה לא עובד.....זה רק מחמיר!!!! וחוץ מזה הפסיקו להביא את זה לארץ לא בגלל שזה לא הלך, אלא בגלל שהיה איזה מחקר שהוכיח שזה יותר מזיק מאשר מועיל. ככה הסיברו לי ב-3 סניפים של סופר פארם וניו פארם.

לסלי

New member
את מוכנה לפרט בבקשה.

מה זאת אומרת מזיק, לא מועיל? מה בדיוק זה עושה?

לסלי

New member
ואם זה באמת המצב, אז

איך בכל זאת אני יכולה לטפל בשחורים הארורים האלה? הם לא נעלמים!

MaYo0sH

New member
מממ...

תראי יש שתי אפשרויות איך לטפל בשחורים, הדרך היקרה, והדרך המעצבנת: הדרך היקרה זה כמובן הקוסמטיקאית, שהיא תעשה לך על הפנים עבודה מצוינת, תוציא את כל השחורים והעור שלך יראה אחר כך מצוין, אם את מוכנה להשקיע כסף כל חודש מחדש אז סבבה. הדרך האחרת היא לעשות את זה לבד (הרבה קוסמטיקאיות ממליצות שלא, כי אפשר להזיק לעור, אבל רובן אומרות את זה כדי שנבוא אליהן) כל מה שצריך הוא להרתיח מים בסיר, לשים את הפנים בפתח הסיר ולשים מגבת על הראש. לחכות ככה כמה דקות עד שהנקבוביות נפתחות, ואז פשוט עם האצבעות להוציא את השחורים לבד.

לסלי

New member
עם האצבעות?!

איך אפשר להוציא עם האצבעות? ושאלה נוספת - אחרי שמוציאים, הם חוזרים... זה ממש מכה. מה לעשות? הנקבוביות הנקיות, נשארות פתוחות (כאילו, בלי שחורים, אבל נשארים חורים....), איך מטפלים בזה? איך את עושה?

MaYo0sH

New member
תראי..

אני אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה לבד, זה די מפחיד אותי שאני אלחץ יותר מידי חזק על העור, וזה גם די כואב...אז עדיף לתת את המלאכה למישהו שמבין. בקשר לחורים ולנקבוביות- כנראה ש"הזנחת" הרבה זמן את השחורים והם גדלו בתוך העור ויצרו חורים גדולים יותר. זה מה שהיה לי בהתחלה, וכשהלכתי לקוסמטיקאית שתוציא לי אותם, גם אחרי שהיא הוציאה נשארו חורים שחורים ומגעילים ובכלל זה הלכלוך והשחור חזר מהר מאוד. מה שאני ממליצה לך זה ללכת לקוסמטיקאית 2-3 פעמים ((פעם בחודש)) ותראי שהבעיה של ה"חורים" נפטרת. חשוב ללכת ישר שמתחילים הנקודות השחורות כשהן עוד קטנות, ככה יותר קל (ופחות כואב!) להוציא אותן וגם ככה החורים נסתמים מהר יחסית. חשוב לציין גם שהטיפול הקוסמטי מנע את השחורים (כבר הרבה זמן שאין לי אותם) אז אני מאוד ממליצה לפנות לקוסמטיקאית.

לסלי

New member
תודה מאיושקה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

הכנסת בי תקווה.... אני הולכת לקבוע תור! איך אפשר לדעת שהקוסמטיקאית אכן טובה, ולא שרלטנית, שתהרוס לי את העור?

MaYo0sH

New member
בבקשה..

לכי לקוסמטיקאית עם המלצות. בשום פנים ואופן לא לקוסמטיקאית שאף פעם לא שמעת עליה או סתם מישהי נידחת... שאלי חברות או מישהי שאת יודעת שהיא הולכת לקוסמטיקאית שהיא סומכת עליה.

לא חייבים קוסמטיקאית.....

היא סתם תהרוס לכם את הפנים... תעשו תה קמומיל. תעשו טיפול איתו על האף. (תטבלו צמר גפן, נו העגולים האלה, בתה ותשאירו על האף. כשזה מתקרר תחליפו באחר. ככה בערך חצי שעה, עד שהעור רך.) ואז תוציאו אותם בעזרת הידיים, אבל לא בידיים חשופות, שימו חתיכת נייר טואלט. הבנת משהו?

MaYo0sH

New member
מה זה השטויות האלה!?

ממממממש לא! הדבר היחידי שיכול להרוס את הפרצוף ואת העור זה לעשות את זה לבד בבית בלי נסיון. זה ממש לא מומלץ! ולמה שקוסמטיקאית תהרוס את הפרצוף?! זה העבודה שלה...היא מומחית לזה!! בתור אחת שהלכה לקוסמטיקאית בקשר לבעיה הזאת (תקראו את התגובה למעלה) אני חושבת שמאוד מומלץ לפחות בפעמים הראשונות לפנות אל קוסמטיקאית היא גם מוציאה יותר וגם טוב יותר.

1. לי יש ניסיון, אז זו לא הבעיה

2. לחברה שלי הקוסמטיקאית הרסה את האף!!!! ממש הרסה לה אותו יש לה צלקות!! קוסמטיקאית אותה את אותו הדבר רק שזה עולה כסף...והרבה כסף......

MaYo0sH

New member
1. גם לי יש נסיון כלשהו

2. כנראה שהחברה שלך הלכה לקומסטיקאית שלא מבינה מהחיים שלה וזה לא מה שאמרתי. אם אתן הולכות לקוסמטיקאיות תלכו רק לכאלה שאתן סומכות אליהן ויש להן המלצות. 4. קוסמטיקאית אולי עולה כסף- אבל זה משתלם. אחרי כמה טיפולים העור נראה הרבה הרבה יותר טוב, והשחורים נעלמים מה שלא קורה אם עושים את זה לבד בבית וככה גם יכולים להרוס לעצמך את האף הפרצוף או כל דבר אחר. 5. שכל אחת תעשה את השיקולים שלה אם זה קוסמטיקאית או לבד בבית- אני את הדעה שלי אמרתי..

למעלה