שאלה:

רעוּת

New member
שאלה:

יכול להיות מצב כזה שיש לי מועד א' בערב יום הזכרון בצהרים?! מה אם אני צריכה להגיע לטקס ב-20:00 בעיר אחרת, והמבחן נגמר רק ב-16:00-17:00? (ואני לא מתכוונת 'רוצה' ללכת לטקס, אלא 'חייבת'). מילא לשים מבחנים ביום השואה, אני מניחה שאין ניצולי שואה שלומדים איתי, אבל בערב יום הזכרון זה כבר ממש לא פייר. כן אני יודעת שהתשובה היא "אז תגשי למועד ב' בסוף יוני ולמועד ג' שייצא מתישהו בשנה הבאה". אבל יש עוד אופציות חוץ מזה?

stkachov

New member
לא נראה לי

בסך הכל יום הזכרון הוא יום עבודה רגיל מבחינת המשק, והכל עובד כרגיל. אם יש לך בעיה ספציפית אז אני מניח שיאשרו לך מועד אחר, אבל הפעם ממילא אפשר לגשת למועד ב' ומועד ג', וגם הטוב מבין השניים ייחשב.

רעוּת

New member
אני יודעת שבעקרון עובדים עד 18:00 באוניברסיטה

אבל זה דבר אחד ללמד עד 18:00, ודבר אחר לעשות בחינות עד 18:00. להבריז משיעור זה קצת פחות משמעותי מלא לגשת למבחן. חוצמזה שאפילו שזה יום עבודה רגיל מבחינת המשק, למשפחות שכולות יש חופש ע"ח מערכת באותו יום (ביום עצמו, לא יודעת מה לגבי טקסים בערב) ואני מניחה שעדיין התשובה הכי טובה שהם ייתנו לי זה "תגשי לב' וג". תודה בכל מקרה...

stkachov

New member
תכלס

איזו תשובה היית רוצה לקבל? אני חושב שלגשת למועד אחר זה פשוט הפתרון הכי נוח לכולם בנסיבות הללו.

amitk80

New member
אני חושב בתכלס

שאפשר לא לעשות בחינה באותו יום למרות שזה יום עבודה רגיל. לא מבין מה הברנט של האוניברסיטה הזאת לעשות מבחנים ביום השואה וביום הזיכרון. השביתה של המרצים כבר מה זה עברה כל גבול לדעתי. אני מציע לך לפנות לדיקנט הסטודנטים ולראות מה הם יענו. אני מבחינתי חושב שאת צודקת.

למעלה