שאלה

whomaniac

New member
שאלה

שלום, הקב"נית אצלי בבסיס התחילה טיפול קבוצתי שאני חלק ממנו. במגביל אני גם הולך לפסיכולוגית באזרחות שהקב"נית לא יודעת עליה. אינני מספר זאת לקב"נית בגלל שבאופן כללי אני לא סומך על הצבא ואני לא רוצה שיותר מדי דברים יהיו רשומים עליי. אולי אני סתם חשדן מדי... בכל אופן חשבתי זה יכול להפריע לתהליך הטיפולי שאני הולך גם לפסיכולוגית במגביל לטיפול הקבוצתי. כשנפגשתי עם הקב"נית לפני התחלת הטיפול הקבוצתי היא אמרה לי שהיא מעדיפה שנפגש פחות כדי להשאיר את מה שיש לי להגיד לקבוצה. הפסיכולוגית שלי דוקא אמרה שאפשר לעשות שילוב בין הטיפולים. מי מהן צודקת?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
טיפול כזה או אחר...?

תוהה איך תוכל לעזור לעצמך כמה שאפשר... רוצה יותר עבורך, אך חושש לחשוף את עצמך בצבא... whomaniac יקר, לא בדיוק הבנו איך הדעות סותרות, הקב"נית מבקשת שתיפגש עימה פחות כדי להשאיר תוכן לקבוצה והפסיכולוגית מעריכה שטיפול מקביל יועיל... אנחנו מבינים את התהיות, הלבטים, הסבר לנו עוד... מדוע נדמה שהדעות של השתיים סותרות, שתף בדילמה ובהתלבטות... אנחנו מקשיבים...

varui

New member
טיפול

אני מבין את הבעיה שלך אתה רוצה לקבל את טיפול אבל אתה מפחד להפתח למערכת צבאית כמו אני הייתי שאתה הולך לפסיכלוגית אזרחית וגם צבאית האם אתה מספר לקבנית הכל שאתה מרגיש כמו פסכילוג אזרחי יכול להיות טיפול אינו טועם אתה צריך לשקול את כל אפשריות

whomaniac

New member
אהלן

התחלתי ללכת לטיפול אחרי פטירתו של אבא ובזמן הטיפול עלו כל מיני בעיות חברתיות ואחרות שיש לי. סיפרתי היום לקב"נית על זה שהלכתי גם לפסיכולוגית פרטית והיא אמרה שאני "המדד הכי טוב" שיודע עם זה טוב או לא טוב. בכל מקרה נכנסתי לריתוק והקב"נית אמרה שבכלל שזה לא מוכר ע"י המערכת היא לא יכולה לעזור לי להשתחרר להגיע אליה. טוב, לא יודע עם צריך או לא.

varui

New member
ריתוק

אתה יכול לקבוע תור לקב"נית שלך מפקד שלך הוא חייב לשחרר אותך בקטע של חומר רפואי היא צודקת היא לא יכולה לעזור כי היא לא יודעת מה אותה פסיכולוגית היא כתבה

למעלה