שאלה

elad547

New member
שאלה

אני עוקב אחרי ה-UFC מספר שנים והלוחם האהוב עלי הוא אנדרי אורלובסקי, יש לכם מושג מה קורה איתו? עד לפני שנתיים הוא היה בין המובילים בארגון ולדעתי הלוחם מספר 1 במשקל כבד, הבנתי שלאחרונה התפרסמו כל מיני שמועות שיש סיכוי שהוא עוזב האם זה נכון? ואם לא אז למה הוא לא מועמד לתואר במשקל כבד(לדעתי הוא לוחם ברבה יותר מגוון וטוב מטים סילבה שכל פעם מועמד לתואר)? תודה לכל המשיבים...

asi123456789

New member
הוא התמודד בUFC האחרון מול ג'ק אובריין|ספוילר

וניצח. קישור לקרב: http://www.mmatko.com/andrei-arlovski-vs-jake-obrien-fight-video-ufc-82/ כרגע מה שהולך איתו זה שהוא סיים את החוזה עם הUFC, זה היה הקרב האחרון שלו בחוזה ועכשיו הוא צריך להחליט מה הוא עושה, חותם על עוד חוזה בUFC או חותם עם אירגון אחר. בUFC האחרון הוא לא היה על הכרטיס העיקרי ובגלל זה גם לא שידרו את הקרב שלו, מה שמסמן משהו מבחינת הUFC שלא נראה לי ממש יתאמצו בשביל להחתים אותו שוב... אני מסכים איתך שהייתה תקופה שלא נראה כאילו מישהו יכול לעצור אותו, בערך מתי שהוא זכה בתואר מטים סילבה, אבל אחרי זה, אחרי הנוק אאוט שחטף מסילבה בקרב השני, ניראה לי שירד לו קצת הביטחון והקרבות האחרונים שלו, לא הרשימו. אני גם אוהב אותו (לא נראה לי יש מישהו שלא), מקווה שיחזור לכושר שהיה ושימשיך להפציץ,בUFC, Elite או כל מקום אחר.

למעלה