שאלה

laplusbelle

New member
שאלה

שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה! האמת היא שאני ממש לא בטוחה שפה המקום להציג אותה אבל אין לי שמץ של מושג באיזה פורום אחר לשאול. אז ככה, אני מחפשת שם של שיר מסויים על מנת לחפשו ב you tube זה שיר שכל הזמן מצטלצל לי באוזן ואין לי מושג מה שמו וכבר שנים שזה ככה! אני יודעת שהסיכויים קלושים עם ההסבר שאתן אבל אין לי שום דרך אחרת להציגו: אז ככה , מדובר בשיר מתוך סרט מיצרי שהוצג לפני איזה 20 שנה בערב יום שישי, שרה אותו זמרת מיצרייה נורא יפה עם שיער שחור ארוך, בסרט היא היתה מאוהבת במישהו בשם "איברהים", עוד אחרי שהסרט הוצג - הופיע מדי פעם הקליפ של השיר כשהזמרת מתהלכת על שפת הים ונזכרת באותו "איברהים" ומה שזכור לי שבכל פעם היא מסיימת את הפזמון בצעקה "יא חביבי" האם יש סיכוי שמישהו זוכר ויודע את השם המדוייק של השיר? תודה

THE WIZARD 55

New member
בגלל שאת כזאת חמודה

ננסה לעזור לך:) א זוכרת אולי את שמות השחקנים, הסרט, את העלילה? משהו שנוכל לעזור לך:)

laplusbelle

New member
../images/Emo4.gifלצערי לא ..

לצערי לא זוכרת כלום מהעלילה רק שהיה רומן בין אחת שזכורה לי ממש כיפייפיה (והיא זו ששרה גם את השיר) לבין אחד ששמו בסרט "איברהים" ונדמה לי שהאשימו אותו בסרט על משהו שלא עשה ושנכנס לכלא ולכן השיר עצוב

THE WIZARD 55

New member
יכול להיות ורדה.?

סרט ישן, היה לה שיער שחור... חכי אני אביא לך סרטון שלה תגידי אם זאת היא

THE WIZARD 55

New member
תראי את זה

לא השיר הזה, אבל האם זאת היא? בסרטים אחרים, היה לה שיער ארוך שחור חלק:)

THE WIZARD 55

New member
שאדיה, וואי איזו שחקנית

פי מיליון יותר טובה מורדה, אבל לשאדיה שיער קצר תמיד אהבתי את שאדיה..ממזרה חמודה, ראיתי את כל הסרטים[שלה, אין מצב שהכניסה מישהו לכלא..

לא זאת סועאד חוסני

בגלל שאלתי אם יש לה שיער קצר מקודם נזכרתי אחר כך שלסועאד חוסני יש שיער ארוך ובהרבה סרטים שלה הייתה סמה פיאה בקיצר לפי השנים זאת היא כי בתקופה שלה היא הייתה היחידה ששרה בסרטים שלה עכשיו אני רוצה לדעת אם גם הבחור שר בסרט או לא? כי ככה אני אאתר את הסרט

asparagos

New member
לסרט קוראים "חפלה עירקית"

והוא סרט עירקי, לא מצרי. גיבורת הסרט היא בחורה יהודיה מעדות המזרח, שמה לילה, שהתאהבה באיברהים (שאותו משחק אבראהים צדרייטר). זוג האוהבים נפגש על בעת ביקור עסקי שעשה איברהים בעירק לצורך עיסקאות נפט. בגלל הרומן עם איברהים לילה נחשדת ע"י השלטונות העירקיים בריגול, מה שמאלץ אותה לברוח לכויית. בסצנה שתארת לילה שרה שיר געגועים לאיברהים על שפת הים בכווית, למרות שהיא יודעת שכנראה לא ייפגשו שוב... מצאתי רק את סצינת החפלה שבה לילה ואיברהים נפגשו.

חחחחחחח ../images/Emo6.gif זה לא שיר כורדי בכלל?

תמיד שמעתי אותו בחתונות ורציתי לדעת איך הוא נקרא... חוץ מהמילה "חלווי" לא הבנתי כלום..

laplusbelle

New member
../images/Emo192.gif

סרט מיצרי על בטוח! לא עיראקי ולא טורקי השיער כהה, ארוך וחלק

laplusbelle

New member
תודה!

תודה! תודה לכולכם על העזרה אבל זו לא וורדה ולא שאדיה זה סרט מאמצע שנות ה 80", והזמרת היתה נורא צעירה, גם שכחתי לציין שהיתה נורא רזונת כשמתישהוא אגלה את שמה ואת כותרת השיר אעדכן

חמודה חמודה

מה את כועסת בחורה צעירה שנות ה80 רזונת ויפה מאוד זאת בטוח אבל בטוח סועאד חוסני אם לא אז לא יודע מה אני אגיד לך

למעלה