שאלה.. [אבל אל תכעסו עלי אם לא] ייתכן שפוסט ייבחר ע"י העורך גם אם פורסם לפני כמה חודשים?
ס סוכריה עטופה בערפל New member 30/3/08 #1 שאלה.. [אבל אל תכעסו עלי אם לא ] ייתכן שפוסט ייבחר ע"י העורך גם אם פורסם לפני כמה חודשים?
S suki da yo New member 30/3/08 #2 לרוב זה לא קורה אבל כבר נתקלתי בזה פעם או פעמיים. בעיקרון, אני לא רואה סיבה של ממש שלא, הבעיה היא שהסיכוי שעורכי התוכן יתקלו ברשומה ישנה הוא מאוד קטן.
לרוב זה לא קורה אבל כבר נתקלתי בזה פעם או פעמיים. בעיקרון, אני לא רואה סיבה של ממש שלא, הבעיה היא שהסיכוי שעורכי התוכן יתקלו ברשומה ישנה הוא מאוד קטן.
S suki da yo New member 31/3/08 #4 כאמור לא לעיתים קרובות... פעמים או שלוש, אם הרשומה דוברה איפשהו, בפורום או הומלצה כאן בפורום בדיעבד, והעורכים נתקלו בה.
כאמור לא לעיתים קרובות... פעמים או שלוש, אם הרשומה דוברה איפשהו, בפורום או הומלצה כאן בפורום בדיעבד, והעורכים נתקלו בה.
ס סוכריה עטופה בערפל New member 1/4/08 #5 פשוט.. יש לי רשומה כזו, והייתי רוצה להמליץ עליה באחד השרשורים היומיים כאן.. כשפרסמתי אותה לא הייתי מודעת לכך שאפשר להמליץ עליה כאן. בקיצור, זה לא יהיה תקוע לגמרי?
פשוט.. יש לי רשומה כזו, והייתי רוצה להמליץ עליה באחד השרשורים היומיים כאן.. כשפרסמתי אותה לא הייתי מודעת לכך שאפשר להמליץ עליה כאן. בקיצור, זה לא יהיה תקוע לגמרי?