שאלה!

shay100m

New member
שאלה!

כאשר הייתי בתיכון פרקתי את הכתף. בתביעה שהגשתי חברת הביטוח מסכימה שמגיע לי 20% אך מוכנה לשלם בפשרה רק 10-12%(40,000~ שקל) בטענה שאני עשוי לעשות ניתוח שיוריד את אחוזי הנכות ל-5% . עורכת הדין שלי אמרה שזאת הצעה הגיונית,בהתחשב בעובדה שהפוליסה מכסה נכות בלבד. כמו כן לטענתה בית המשפט "יסבך" את העסק ולא ייתן הרבה יותר... האם התפשרות על אחוזי הנכות היא דיל מקובל במחוזותינו?.
 
שאלה!

שלום רב, אני יוצאת מתוך נק' הנחה שמדובר בפוליסת ביטוח לתלמידים, האם כך? אם כן אכן מדובר בפוליסה נכותית בעיקר, אך בטרם תתפשר על אחוזי הנכות אני מציעה לקבל יעוץ רפואי מטעמך לגבי אחוז הנכות הראלי, ואז להתפשר בהתאם, אם לא גש לביהמ"ש, גם אם יקח זמן, זה יהיה שווה. מקובל מאוד להתפשר, כאשר הפשרה לוקחת בחשבון ומפצה על סיכוני שני הצדדים בהתאם. בברכה,
 

shay100m

New member
תודה רבה!

אחוז הנכות הריאלי הוא 20% עפ"י רופא מטעמי+רופא של חברת הביטוח,אך הביטוח מסכים רק ל- 12 בטענה של סיכון שאני אעשה ניתוח שאוליי יוריד את האחוזים ל-5% בינתיים הסכמתי לפשרה בתנאי שהיא תכלול 15% +שכ"ט ע"ד(15%).
 
תודה רבה!

שלום שוב, לא מספיקה שיש לך הערכת נכות ריאלית, צריך להתייעץ אם הרופא מטעמך אם גם הוא סובר שאחוז הנכות ירד בצורה כזו במקרה של ניתוח. בברכה,
 

shay100m

New member
במידה והניתוח יצליח....

אין חולקים שאחוז הנכות ירד ל-5%.....
 
למעלה