שאלה

deutsch

New member
שאלה

שלום לכולם. אני מעונין לקנות מד דלק חלול מזכוכית עם שנתות במקום לדחוף כל פעם נייר למיכלי הדלק. אני רוצה לדעת בדיוק כמה יש לי. מישהו יודע אם יש כאלו בארץ?? ובהזדמות גם כוסית ניקוז. תודה

deutsch

New member
אני דוחף נייר......

אני דוחף ניר מישום לראות איזו כמות דלק יש לי במטוס אני לעולם לא מסתמך על מדי הדלק הם תמיד מזיפים. אם אצבע לא מגיעה אז נייר מגיע.

yronk

New member
נייר?

אם אצבע לא מגיעה - מתדלקים ! ייתקע לך נייר בפנים תצטרך למכור את המניות שלך במפעלי נייר חדרה (יש שם המון נייר...) בכדי לפרק כנפיים ומיכל דלק

אני ממליץ לך לשנות את השיטה

נייר יכול להשמט ולגרום לסתימת דלק במקרה הרע ולצורך בפרוק מיכל הדלק במקרה הטוב. אם אינך סומך על מדי הדלק אתה יכול להצטייד במוט עץ דק שיראה לך את כמות הדלק ללא החשש דלעיל. כלל אצבע למקרה שהאצבע לא מגיעה : למלא דלק!

yronk

New member
deutch ספר משהו...

על איזה מטוס אתה טס שלא נתקרב אליו לעולמים...

yronk

New member
מוכרח לומר לך...

שבתור בן 17 יש לך חוצפה שלא מביישת בני שישים ובעניין מטוסים... אין לי מושג ירוק נחיתות נעימות על המיטה בסלון

הוצאתי לי כרטיס צהוב ולהבא לא

אשתהה בין כתיבת התגובה לשליחתה - ד"א אגב, איכפת לאדוני להוסיף מעט פרטים על עצמו כדי שנדע ממי להזהר?

deutsch

New member
אם האצבע לא מגיעה ....

יכול להיות יותר מחצי מיכל דלק

laronpilot

New member
סיפרתי לכם שאני גם טועם דלק?

מזכיר לי סיפור... לפני שהיה לי רשיון טיסה, אבל הייתי מתלמד, הגיעו אלי שני אורחים מסין. במסגרת הפינוקים שהענקתי להם, החלטתי לקחת אותם לראש פינה לטיול. מכיוון שלא היה לי רשיון טיסה, אבל סיפרתי להם שאני טייס (מה לא עושים כדי להרשים לקוחות) ביקשתי מידידי, תמיר רוזנברג (שמשום מה לא רואים אותו כאן בפורום יותר - איפה אתה תמיר?) לשמש לי כטייס מפקד ואני אהיה טייס משנה - קצין ראשון. הסינים לא כל כך הבינו במטוסים והיה נראה להם טבעי שמטוס, אפילו אם הוא קטן צריך שני טייסים. הגענו לשדה דב ולקחנו את הRG של נשר CHW מטוס עם פנל מרשים. וכדי לשכנע אותם שהכל עושים ביחד, תמיר ואני בדקנו ביחד את המטוס. כשהגיע השלב של בדיקת הדלק, כל כך התלהבתי ושיחקתי את ההצגה עד הסוף... וכך, מבלי לחשוב יותר מידי, הכנסתי את האצבע למיכל הדלק... את האצבע הכנסתי לפה (כמו שף) סימנתי עם האגודל שהדלק איכותי... ויצאתנו לטוס. היה כיף לא נורמלי והמון קטעים... אבל מבחינת הסינים... טייס שלא טועם את הדלק... הוא לא טייס בכלל.

100LL בריא במיוחד

הדלק שאנו משתמשים בו מכיל כמויות עצומות של עופרת. כמה שלוקים ואתה מקבל הרעלת עופרת, משהו לא הכי מצחיק.

mushkolad

New member
מי המדריך שלך?

אופיר לא מתאים לך ניירות???? ספר מי המדריך שלך הקרא אותו לסדר !!!

deutsch

New member
היי דב

היי דב מה שלומך? זה לא המדריך שלי אלא אני,אין שום סיכון שהדף ינשור לתוך המיכל. אגב היום הייתי במנהל ומסתבר שכבר משבוע שעבר יש מבחנים.

למעלה