שאלה...

צבצבון

New member
משום שהוא הומו

והומואים זה בדרך ככל עם פחות פרמיטיבי ביחס לגילם ויותר צעיר ביחס לחברה כיום אז הוא מבלה במקומות שהילדים שלו גם "ובוגד" באשתו עם גברים זה סבל נפשי

סבבב

New member
שאלה...

גבר הומוסקסואל שלא יכול בשום אופן לצאת מהארון בגלל הסביבה, רוצה להקים משפחה עם אישה וילדים, כדי להימנע מחיי בדידות וערירות (חשוב לציין שהאישה יודעת על נטייתו ומסכימה לכך). האם לדעתכם הוא יוכל לקיים תא משפחתי כזה לאורך כל ימי חייו? אשמח אם תענו לי על שאלתי לאחר מחשבה מעמיקה

אהלן

חסרים משתנים רלוונטים, כמו מה הקשר בינו לבין אותה אישה, ומה מידת ההתאמה בין הציפיות והצרכים שלהם בקשר ובהקמת משפחה. חסרים נתונים בשאלה...

הרחבה

להיות עם מי שלא אוהבים רק בגלל לחץ חברתי, לא מוביל למקומות טובים, ורק במקרים מאמללים נמשך לאורך זמן. אבל הגיוון האנושי רב הוא, ולא כולם רואים קשרים באותה צורה ולא כולם רואים את תפקיד המשפחה באותה צורה, ויש בהחלט הומוסקסואלים שנשואים לנשים, גם בידיעת הנשים.

סבבב

New member
פרטים נוספים:

הקשר בינו לבין האישה מעולה. תקשורת מעולה. פתיחות מלאה.ורואים עין בעין את מטרת הנישואין. הדבר הברור הוא שהגבר יצטרך להדחיק את נטייתו כל החיים. השאלה היא - האם הוא יוכל להדחיק זאת כל החיים, או שמא לזמן מוגבל ואז זה יתפוצץ? ואם זה לזמן שאול - השאלה היא האם כדאי להיכנס לכל זה?

אהלן

לא כל כך הבנתי האמת למה הדבר הברור הוא שיצטרך להדחיק את נטייתו כל החיים אם יש תקשורת ופתיחות מלאה. בכל אופן יש הבדל בין אפשרי ורצוי או כדאי. האם אפשרי להתנזר ממין למשך שנים - ודאי שיש את אלו הבוחרים כך. האם יש קשרי נישואין שלא מכילים יחסי מין בתוכם - ודאי שכן. האם כדאי לעשות זאת אם לא מעונינים בכך - מדוע כן? זה שמשהו אפשרי מבחינה גופנית ממש לא אומר שהוא רצוי, כדאי ומומלץ, בודאי לא כONE SIZE.

ItsikH

Member
אם יורשה לי נתקלתי בהרבה מצבים כאלו - לפעמים בידיעת האישה, לפעמים ללא ידיעתה, הבעל מוצא את המוצא לצרכיו במקומות אחרים. זה לא חייב להיות מאמלל, אבל טוב זה לא וחבל שמגיעים למקום כזה. רק תסתכל במודעות באטרף ותראה לא פעם גברים נשואים שמחפשים קשרים דיסקרטיים, לרוב עם גברים במצב דומה. זה גם לא חייב להתפוצץ אם הגבר מודע לבחירה שלו ולמשמעויותיה, ומוכן להתחייב לבחירה הזו על כל המשתמע מכך.

צבצבון

New member
אני מכירה באופן אישי בנאדם כזה

אז הינה עובדה שהוא יכול וזה קרה.. אבל כל הסובבים לו (הילדים החברים קולגות ואשתו במיוחד) סובלים מכך.

למעלה