שאלה.

Eclipsed 0

New member
שאלה.

שמעתי שהמשפט "Once again, we are hungry for a lynching That´s a strange mistake to make You should turn the other cheek Living in a glass house" ב"Life In A Glass House" מיוחס לישראל. זה נכון ?

לא קשור בכלל

זה מתייחס לאיזו אישה אחת.. או משהו כזה שנרדפה ע"י העיתונות הצהובה בבריטניה (כמו שקרה לכולנו כבר), והוא סתם התמרמר על זה- וכתב שיר. חוץ מזה- הדיסק יצא לפני שהאינתיפדה ממש תפסה תאוצה

Eclipsed 0

New member
או. יופי. נשמע יותר טוב, ואם כבר

פתחתי הודעה חדשה... מהם קולות הרקע ב Exit Music ? פחות או יותר בקטע של "Sing us a song..", בסוף השיר. אני מזהה שם ילדים, ועוד קול שלא הצלחתי לזהות.

polyethylene

New member
סימפולים של ג´וני... ../images/Emo108.gif

ממה שראיתי בהופעות חיות, וממה ששקראתי לג´וני יש כל מיני "צעצועים" אלקטרוניים, שכל אחד מהם זה בערך המשכורת השנתית שלי... הוא מקליט צליל שהוא תופס באותו רגע, וזה יכול להיות כל דבר שנקלט במכשיר, והוא פשוט מסמפל אותו. למי שהיה בהופעות האחרונות בארץ, הוא גם משתמש בטייפ רקורדר מיוחד שהוא מקליט איתו את תום שר שורה אחת ספציפית (כמו "everything in it´s right place"), ופשוט משתולל עם ההקלטה לאורך כל השיר. חוויה...
עדיין unbelievable truth (גם אני ממשיכה לכתוב

Eclipsed 0

New member
חמוד, חמוד.

לרגע קט חשבתי שזה שחפים. מצד שני, הייתי בבית ספר, כך שאי אפשר להאשים אותי.

Eclipsed 0

New member
אגב, באמת אהבתי את מה שהם עשו שם

בEverything...זה פשוט נחמד. אגב, אני לא זוכרת איפה שמעתי את זה, אבל הקלידן (אני לא זוכרת שמות.. וגם לא מקשרת בין השמות והתפקידים למראה... חוץ מתום, בעצם), כשהם הקליטו את Idioteque, כתב על הקלידים "קודם זה", "אחר כך זה" "זה מאוחר יותר", "ובסוף זה". משעשע. באמת יש משהו מרגיז בנגינה של השיר הזה, אבל הוא בכל זאת מיוחד. לא יודעת איך להסביר בדיוק. אגב, שמתי לב שהם מקליטים את יורק פעמיים.. או שסתם נדמה לי ?

Major Thom

New member
ג´וני! ג´וני!

ג´וני כתב את זה לקולין על המקלדת הקטנה ב-idioteque. הציטוט המדוייק נמצא אי שם בפורום, לפני שבועיים אולי (אני לא זוכרת אם תחת השם הזה או תחת wonder boy, לא שזה משנה במיוחד).

Major Thom

New member
באמת?

לפי מה ששמעתי (לא זוכרת מאיפה) זה על איזו אחת שהיה איזה קטע עם הבעל שלה.. אז היא כיסתה את החלונות שלה בעיתונים או משהו.. לא בדיוק הבנתי
alice in chains / rooster

Esmena

New member
אני דווקא גם שמעתי על ישראל....

ייתכן שכל השמועות נכונות...

למעלה