שאלה אם אני רוצה לכתוב מועצת הכפר בערבית, אני כותבת מועצה כפר?
ש שוקי בקבוקון New member 21/5/08 #3 תשובות 1. את כותבת "מועצה הכפר" 2. مُحَادَثَات رَسْمِيّة . בהצלחה !
ש שוקי בקבוקון New member 21/5/08 #4 אופס לא ראיתי את "ערך" ../images/Emo26.gif כעיקרון ערך זה عَقَدَ , אבל הפועל שבא עם مُحَادَثَات הוא أَجْرَى , שזה מילולית "ניהל"...
אופס לא ראיתי את "ערך" ../images/Emo26.gif כעיקרון ערך זה عَقَدَ , אבל הפועל שבא עם مُحَادَثَات הוא أَجْرَى , שזה מילולית "ניהל"...
ה החתול מתיתיהו New member 22/5/08 #9 אם לא מצאת כנראה זו טעות ואת מוזמנת לחפש במילון שנתתי לך קישור אליו ולהפסיק להתעצל
B BoopSoop New member 22/5/08 #10 תאמין לישכל מילה שאני מעלה פה זה בגלל שאני לא מוצאת וממש לא בגלל שאני מתעצלת!!! ואני אודה למי שיוכל לעזור לי
תאמין לישכל מילה שאני מעלה פה זה בגלל שאני לא מוצאת וממש לא בגלל שאני מתעצלת!!! ואני אודה למי שיוכל לעזור לי
ד ד ו ב ש נ י ת 34 New member 22/5/08 #12 בילינו امضينا = أَمْضى + نَا (סיומת של גוף אנחנו בעבר). = בילינו לא מצאת זאת במילון....כי יש לחפש ללא הגוף.
בילינו امضينا = أَمْضى + نَا (סיומת של גוף אנחנו בעבר). = בילינו לא מצאת זאת במילון....כי יש לחפש ללא הגוף.