שאלה

טל811

New member
שאלה

בוקר טוב, אני נשואה 3 חודשים וכרגע יש לי בעיה עם בעלי לי אין רשיון לא היה גם לפני החתונה ובעלי ידע את זה ולכן לכל דבר שאני צריכה אני תלויה בו שייקח אותי ויחזיר אותי וזה מעצבן אותו אתמול הייתי צריכה שייקח אותי לרופא עיניים והיה צריך להמתין כי היא שמה לי טיפות וכו' אז הוא התעצבן אנחנו גרים במושב לכן יש לי גם בעיה עם אוטובוסים . כרגע אין לי אפשרות להוציא רשיון כלכלית מה אני עושה? אני כ"כ כועסת עליו מצד אחד אבל מצד שני אני מנסה להבין אותו ולא מצליח לי זה גורם לנו להמון חיכוכים בנישואין אנא עזרו לי

ברוך בואך טל811 ../images/Emo140.gif

לחיות בלי אוטו במושב זה סיוט
מזדהה לחלוטין עם הקושי שלך.
נסי לדמיין שאת בעלת רשיון עצמאית לחלוטין וניידת. האם החיכוכים לדעתך אז יפסקו?

טל811

New member
שאלה

היי עידית ברגע שאני אהיה ניידת לא תהיה לי שום בעיה להיות תלויה בו הבעיה היא שגם אין לנו אפשרות להוציא לי רשיון כרגע וזה יותר מתסכל

תסכול

מאחלת לך מכל
שזה יהיה התסכול הכי משמעותי בחייך
עובדתית לדבריך אין לך אפשרות כספית ללמוד נהיגה. את תלויה בחצי השני בהסעות. אני מחזירה את
לעברך ושואלת: על מנת לרתום את בן זוגך להסעות מה את צריכה לעשות/להרגיש אחרת משפעלת/חשבת עד היום?

טל811

New member
שאלה

תודה על האיחולים אני צריכה פשוט לפעול לבד ולעשו הכל לבד כנראה ללא עזרתו

מגי 336

New member
מה שלא הבנתי...

את שאלת: על מנת לרתום את בן זוגך להסעות מה את צריכה לעשות/להרגיש אחרת משפעלת/חשבת עד היום? היא השיבה: אני צריכה פשוט לפעול לבד ולעשו הכל לבד כנראה ללא עזרתו את מחאת לה כף, היא אמרה תודה. לא הבתי את הפואטנה.. האם בשביל לרתום אותו להסיע אותה, היא צריכה לעשות הכל ללא עזרתו? (או שאולי התכוונת לכך שהיא צריכה להבין שהיא לא אמורה לצפות לעזרה ממנו בשום תחום גם לא בהסעות?)

עכשיו הבנתי ../images/Emo13.gif

מתשובתה הבנתי שבמקרה הנ"ל היא תהיה ממוקדת למצוא פתרונות ולא להיות תלויה. על כך היו מחיאות הכפיים - ללקיחת האחריות לפתרון הבעיה. תודה ששאלת

למעלה